18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Így érd el, hogy azt tegye a pasi, amit te szeretnél

És azt higgye, hogy ő akarja

Úgy érzed, párod és te két különböző bolygóról jöttetek? Ne várd, hogy szavak nélkül is kitalálja, mit szeretnél!

Ha megkérdezel egy nőt, többnyire világos pontokba szedve elmondja, hogy milyen pasit szeretne. Aki hűséges, romantikus, kedves - a sorozat többnyire mindig így kezdődik, és akár a végtelenségig is folytatódhatna. Amikor azonban arra kerül a sor, hogy egy nő a vágyait a párkapcsolatban is megvalósítsa, legtöbbször kudarcot vall.

Mert félelmetesebb az egyedüllét, mint a kompromisszum, vagy a férfi akarata erősebb: szinte mindegy, mi áll a háttérben, ha teljesen lemondasz az akaratodról, nem szeret beléd jobban a pasi, inkább kiábrándul. És ezt nem azért állítjuk, hogy az élet minden területén melledre tűzd a női egyenjogúság színes selyemszalagját, de a lemondás és a megalkuvás a magánéletben árthat a legtöbbet. Ha valamit szeretnél, de partnered a kisujját sem mozdítja ez ügyben, tudd meg, hogy veheted rá, hogy megtegye, amire vágysz, és közben még jobban beléd szeressen!

Ő akarja!

A pasi többnyire olyan szempontból közelít meg mindent, hogy neki miért érné meg megtenni az adott dolgot. Egy szép popsiért? Egy csókért vagy egy hisztimentesen átsörözött focimeccsért? Mérlegeli a helyzetet, és dönt: ezúttal kifizetődő-e jófiúnak lenni.
Ha tehát azt szeretnéd, hogy elmosogasson, vagy végre felkerüljön a falra a hetek óta porosodó polc, akkor érd el, hogy partnered akarja mindezt megtenni! Ne abból a szempontból közelíts, hogy neked miért lenne jó: ha mindenképpen praktikákhoz és rafinált női trükkökhöz szeretnél folyamodni, akkor vesd be a legősibb irányító módszert.

Tégy úgy, mintha nem a te érdemed lenne, hogy a régóta halogatott dolog végre megtörténik. Mert az biztos, hogy, ha fondorlatosan úgy is intézed, hogy párodnak érdekében álljon a kedvedre tenni, ő akkor is olyan színben fogja mindezt feltüntetni, mintha ő lenne a legremekebb férfiember a világon, amiért végre felcsavarozta a polcot.

Takarításért szexet ígérni az egyik legegyszerűbb és legrégibb női praktika, de annál célravezetőbb, az alkuval pedig te sem jársz rosszul.

Beszélj világosan!

Sokszor nem azzal van a gond, hogy a pasi nem akarja megtenni, amit te szeretnél. A legtöbben hálásak volnának olykor a pontos női útbaigazításért, mert bizony amennyire visszatérő férfihiba a focimeccs, a sörhas meg a figyelmetlenség, a nők éppen annyira tehetségesek abban, hogy teljesen érthetetlenül próbálják a pasi tudtára adni, hogy mit szeretnének.

Kitalálni pedig nem fogja, mert legalább egy kromoszóma hibádzik benne ahhoz, hogy egy rugóra járjon veled az agya, úgyhogy sokszor azzal jársz a legjobban, ha kimondod, amit szeretnél.

Éppúgy igaz ez a különféle szexpraktikákra, mint a házimunkára, de azért is bátran szólhatsz, ha sokallod a haverokkal átmulatott éjszakákat. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha szeretnél több időt pároddal tölteni, de az is teljesen normális, ha egy férfi némi útbaigazításra szorul az ágyban.

Sőt, a legtöbb férfi nagyon is szeretné kielégíteni párját, ha azonban akkor szólsz, amikor mellényúlásai miatt már végleg elfogyott a türelmed, akkor az esélyt sem adod meg neki arra, hogy a kedvedre tegyen.

Jutalmazz!

Ha szeretnéd, hogy partnered segítsen valamiben, vagy megtegyen valamit, ami neked jó, akkor a legegyszerűbb praktika, amivel ezt elérheted, ha a végén meg is köszönöd. A pasi nem ért abból, hogy fel kellene takarítani, vagy már megint nincs internet: kölyökkorában is azt szerette a legjobban, ha az óvónénitől legalább egy hatalmas piros pontot kapott azért, ha valamit jól csinált. A dekoltázsba vetett titkos pillantásról már nem is beszélve.

Ha tehát bármit el akarsz érni, akkor dicsérj, akár az ágyban, akár a magánéletben szeretnéd, hogy párod jobban eleget tegyen vágyaidnak.

Hidd el, ha a félig szemrehányó el kellene mosogatni helyett egyszer azt mondod párodnak, hogy nagyon jólesne, ha kicsit pihenhetnél, míg ő elmosogat, mert ő úgyis mindig alaposabban törli el a tányérokat, mint te, már kérésedet is félig dicséretnek fogja venni. Ha mélyebbre ásunk a férfi lelkivilágában, akkor persze kiderülhet, hogy természetesen a jótett helyébe szexet vár, de nem minden pasi ilyen sablonos: van, akinek egy kis kedvesség is bőven megteszi.

Ami olykor beválhat: balhé

Bár a balhét egyetlen pasi sem szereti, azért időnként hatásos lehet, ha nem kötsz kompromisszumot, és véleményedet ellentmondást nem tűrő formában adod párod tudtára. No, nem a túlzott féltékenység és az ok nélküli civódás az, amivel könnyedén célt érhetsz partnerednél, ha azonban már jó ideje nem vesz rólad tudomást, kijózanító hatása lehet egy őszinte jelenetnek, amivel a tudtára adod, hogy nő vagy, és igenis fontos számodra, hogy törődjön veled.

Olykor, ha nem használ a szép szó, a jutalmazás és a legszexibb női praktika sem, végső eszközként vess be határozott balhét, de azért maradj racionális, amennyire csak lehet, és ne várj az utolsó utáni pillanatig!

Ha mindig beletörődsz abba, amit a pasid tesz, és emiatt túl sok benned a feszültség, és bosszús vagy, azzal garantáltan nem éred el a célodat, legfeljebb egy parázs vitát eszközölhetsz ki. Éppen ezért fontos, hogy vágyaidat ne fojtsd el magadban, hanem add párod tudtára, ha szeretnél valamit, éppen úgy, ahogy ő is megmondja, mi az, ami nem tetszik neki.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük