18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egy év után más lesz a szex: nézd meg képeken, mi változik

Amilyen viccesek, olyan igazak lehetnek a képek a legtöbb párra: idővel sok minden más lesz.

nagykep?cikkid=167742&kep=kapcsolat-lead-jo-lead

Alig várod az első randit a kiszemelt fiúval vagy férfival: egész nap csak azon jár az eszed, mit vegyél fel, hogyan csinosítsd ki magad, hogy a legjobb formádat nyújtsd. Megtörténik az első csók, az első szeretkezés, az első "szeretlek" kimondása, és már azon kapod magad, hogy teljesen beleestél. Összeköltöztök, megismeritek egymás jó és kevésbé jó tulajdonságait, és együtt tervezitek a jövőt. A kezdeti lángolás azonban az idő előrehaladtával átalakul egy mélyebb érzéssé, majd valami elkezd változni.

Sarah C. Andersen jópofa képregénye hűen ábrázolja a párkapcsolat bizonyos fázisait, az első randitól a tartósságig. Nézd meg az illusztrációkat, amelyeken nemcsak jót lehet derülni, de talán egy kicsit el is gondolkodik az ember, hogy tényleg így kell-e lennie.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük