18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ezt rontja el a legtöbb férfi, amikor ujjal kényezteti a párját: női vélemények (18+)
Egyszerűen elkerülhető hibák, amiket sokan elkövetnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rengeteg szó esik az orális szexről, de az ujjal történő kényeztetésről kevesebb, pedig az szintén gyakori módja az örömszerzésnek, és ugyancsak magában rejt jó néhány hibalehetőséget. Szétnéztünk a netes fórumokon, hogy összegyűjtsük a leggyakoribb hibákat a férfiak részéről.

Sok nő magáéra ismerhet a hozzászólók észrevételeiben, így látván, nincs egyedül a tapasztalataival, illetve ajánljuk a lentieket férfi olvasóinknak is, akik - levonva a tanulságot - egyszerűen javíthatnak technikájukon.

Három gyakori hiba

Ajtóstul a házba rontani

"Szeretném, ha ott lent hozzám érne, de nem úgy, ahogy szokott, mert nem jól csinálja. Túl hamar rátér a lényegre, kettőig sem számolok, és már bent van az ujja... fáj..."

Gyakori hiba a férfiak részéről, hogy nem készítik fel a nőt a behatolásra. Az ujjal történő kényeztetés esetén is, akárcsak szex esetén, szükség van némi előjátékra, hogy a nő megfelelően nedvessé válhasson, mielőtt a férfi az ujjával behatol.

Erre fokozott figyelmet kell fordítani, hiszen kellő nedvesedés hiányában kellemes érzések helyett csak kellemetlen, fájdalmas pillanatok következnek majd.

Amennyiben valami miatt hosszabb előjáték és ráhangolódás után sem válik a nő hüvelye késszé a behatolásra, speciális síkosítót is lehet alkalmazni, ám semmiképpen sem az előjáték kiváltójaként.

Durva mozdulatok

"Túl erősen, durván csinálja, képtelen vagyok élvezni, elmenni pedig végképp..."

Tipikus hiba, hogy a férfi - magából kiindulva - túl határozott mozdulatokat tesz ujjal történő kényeztetés közben. Bár a férfiaknak jóleshetnek az erősebb kézmozdulatok, a nők esetében kifejezetten fájdalmas lehet a dolog. A nők számára a finom érintés jelent örömet.

Akár a klitoriszt éri túl erős dörzsölés, akár hüvelyen belül történnek durva mozdulatok, nagy a sérülésveszély, így mindenképpen érdemes a férfi figyelmét felhívni arra, hogy legyen óvatosabb.

Gyakori ritmusváltás

"Képtelen vagyok az orgazmusra, ha hol itt, hol ott, hol lassan, hol gyorsan csinálja..."

A változatosság gyönyörködtet - mondják, de ez a nő kényeztetése közben nem igaz, sőt. Ahhoz, hogy a gyönyör csúcsára jusson, a nőnek huzamosabb ideig ugyanolyan ritmusú ingerre van szüksége. A férfiak gyakorta követik el a hibát, hogy komplett repertoárjukat vonultatják fel odalenn, és nem cövekelnek le egy, a nő reakciója szerint hatékony verziónál, ami jó eséllyel orgazmust hozhat.

Túl közvetlen ingerlés

"Mintha áramot vezetnének belém, olyan érzés, ahogy szinte nekiesik a csiklómnak, irritáló, rossz érzés, ahogy direktben ráront..."

A klitorisz nem egy gázpedál, amit minél erősebben nyom a férfi, annál előbb jut a nő az orgazmushoz. A legtöbb nő számára kellemetlen érzés, ahogy a férfi közvetlenül ingerli csiklóját, a direkt érintésektől szinte összerezzennek.

A klitorisz érzékeny, tele van idegvégződésekkel, így ez nem is csoda. Közvetlen környékét, illetve magát a klitoriszt csupán leheletnyi finomsággal érdemes megközelíteni.

Amit érdemes megszívlelni

Fontos, hogy a férfitól senki ne várjon a saját igényeihez rutint: pironkodás nélkül érdemes elmondani, mi a jó, mi nem, hogy ő aszerint változtathasson módszerein. Továbbá nem érdemes kíméletből úgy tenni, mintha a kellemetlen mozdulatok élvezetesek lennének, mivel azzal a nő nemcsak a férfit, de saját magát is becsapja, arról nem is beszélve, hogy ilyen esetben a férfinak esze ágában sem lesz bármit is másképpen csinálni.

Ezt is szeretjük