18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a nő orális szex közben? 3 dolog, amire sokan, de eltitkolják (18+)

Az orális szex sok nőben hasonló gondolatokat vet fel.

Sokan tartanak attól, hogy csak bennük merülhetnek fel bizonyos gondolatok, kérdések az orális szex közben, talán éppen te is, de ezek zöme olyasmi, ami sok nő fejében megfordulhat, és ami miatt igazán nem kell aggódnod.

Ilyen az alábbi három dolog is. A lelkifurdalást és a szégyenérzetet bátran elfelejtheted. A legjobb, ha minden kérdéses helyzetben a pároddal beszéled meg a dolgokat, hiszen kettőtök közt olyan intim helyzet áll fenn, amikor kényeztetitek egymást, hogy nem létezhet tabu téma. Amennyiben neked mégis nehéz előhozakodni a témával, segítünk, amíg nem érzed úgy, beszélnél vele róla.

Felnézz rá közben?

Ez a kérdés nem kérdés - egyértelműen igen. A férfi számára nagyon izgató és szexi látvány, ha az őt orálisan kényeztető párja felpillant, és a szemébe néz.

Aggodalmad hátterében az állhat, hogy te nőként fordított helyzetben nem feltétlenül örülsz neki, ha kedvesed lentről kukucskál. Te bátran megkérheted, ne tegye, de őt ne foszd meg az élménytől, imádni fogja, ha ránézel!

Jól csinálod, vagy sem?

A kérdésre csak a párod tud válaszolni, de ha figyeled a reakcióit, tulajdonképpen a válasz birtokában vagy. Ha légzése szaporább lesz, fel-felsóhajt, pénisze ágaskodik, arcán pedig látod, hogy majd' elolvad a gyönyörtől, nincs gond a technikáddal. Voltaképpen nem is sok mindent ronthatsz el.

Kellemetlen szag a nadrágban

Szúrós, erős illatok terjengenek odalenn? Nem túl jó ízű a kedvesed? Ha szeretnéd kényeztetni, ezek miatt mégis inkább a végét várod, ne érezd rosszul magad. A férfi intim illata természetes, hogy erősebb a nőénél, és nincs baj azzal, ha jelzed, mert neked ez kellemetlenséget okoz.

Vezesd rá kedvesed óvatosan, hogy mi a problémád. A rossz szagok és ízek hátterében az elégtelen higiénia is állhat. Miután leszögezted, nem akarod megbántani, csak a kapcsolatotok javát akarod, mondd el neki tapintatosan, mi a gond, és hogy ha kicsit jobban odafigyel, használ pisilésnél WC-papírt és gondosabban mosakszik, még játékosabb lehetnél odalenn, és többször kedvet kapnál a huncutkodáshoz.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha nem szeretnél ennyire direkt lenni, javasold, hogy mielőtt elvonultok picit a hálóba, zuhanyozzatok egyet közösen, vagy légy taktikás, és időzítsd a meglepetés kényeztetést akkorra, amikor éppen a kádból jön ki, vagy akár éppen benne áll.

Olvass tovább a kellemetlen övön aluli illatokról itt »

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük