Miért kívánja a férfi az idősebb nőt?
Van, aki szerint a nő, akár a legzamatosabb gyümölcs - éretten a legcsábítóbb. De miért vonzó a tapasztalt szenvedély?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem minden férfi tart háremet - nem minden férfi az a született csajcsősz. Attól a ténytől eltekintve, hogy a kamaszkori álmodások igen szívesen fészkelik magukat ebbe a meleg, otthonos délibábszínházba, nem mindenki lesz később akkora hatalmas puncibubus.

Akiből meg lesz, abból nyilván azért, mert szereti. Mert annak a szervezete kívánja. Az idősebb mellé a fiatal cicát. Vagy a fiatalabb mellé a tapasztalt, korral bélelt kéjmacskát.

Nem csak a húszéveseké

Az éltesebb asszony: mint a pálinkának való szilva. Hamva, az talán semmi, ellenben íze van, megérlelte a nyár, a zöld fanyarságának benne nyoma már nincs.
Más lánnyal hálni, és más nővel. Kedvenc sörissza cseh teológus-professzorunk, B. Hrabal megfogalmazása szerint a „Világ is a korral érik, mint az asszony” – ezzel vitába szállni pedig sem helyünk, sem gusztusunk nincsen.

Millió, millió, millió rózsaszál

Igaz kérem, hogy a tapasztalat nem feltételezi a feszes cickót. Ellenben a mesterségbeli tudás, a nőség alapos ismerete felér száz és száz apró bimbajú, a cseres férfikéz által sosem karcolt kebellel.

Az idősebb asszony, a lány harminc felett már nyilván tudja, mit akar. Sejti, hogy mi a jó neki. Elvárja. A lányok ellenben olyanok, hogy még ebben a korban sem vesztik el teljesen azt a cserfes kis szívüket, amiért a férfi oly nagyon epekedik – legalábbis a legtöbb fehérszemély olyan, hogy marad benne valami cseppnyi, fruskányi vidámság.
Aki ilyen asszonyt fog ki magának, az megnyerte a lottóötöst. Dubai-ban.

Az én anyám

A pasi nyilván azért választ magának idősebb szeretőt, mert nem szereti, ha a szerszámát gyakorlatlan, naiv fogak harapják kékre. Lusta, kéjhajhász, és inkább szertelen örömködésre, mint gyerekes hisztire vágyik. Kortársai az ellenkező nemben nincsenek ínyére annak a fejébe szökött gondolatnak, ami végül is egyszerű, mint a kőkalapács: nem csupán a dugásról szól az élet. Persze naná, túl rövid ahhoz, hogy ne keféljük halálra magunkat, de azért mégis. Hát no.

Az ilyen pasi azt a kötődést akarja megélni, amit csak az ilyen csajoktól kaphat meg. Higgyünk benne, hogy ez a bizonyos ragaszkodás inkább benyomások összességéből fakad, mintsem a kortól való, fogvacogó, deres-jeges félelemből származik.

Csak egy tánc volt

Van ugyanis valami gyenge félsz olyankor. Valami furcsa rezgés, morzejel azon a kifeszített pamutfonálon, ami a lányok szívét az aggyal köti egybe – gonosz kis S.O.S. üzenetek, hogy noné, nem kellünk senkinek. Hogy a fenébe is: mellünk ereszkedik, fenekünk bőre narancs.

Fogunk vásik, banyák leszünk hamarost. Elmúltam harminc, még nem vagyok negyven, mégis itt állok egyedül, akár az ujjam.

A pasi az ilyen nőket a belőlük sugárzó, pasi utáni vágy miatt szeretné megkapni. És a végén azért szakít velük, mert csimpaszkodnak, mint a kismajom. Mert kétségbeesnek, kétségbeesésükben esetleg harapnak is.
Mert nem fogják fel, hogy harminc fölött a legfinomabb a lány. Hát nyilván sosem kóstolták!

Ezt is szeretjük