Hosszú távú kapcsolatot keres a férfi? 5 mondat, amiből fél óra alatt kiderítheted

Csak pár hétre tervez, vagy akár örökre? Így tudhatod meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatok egyik, ha nem a legizgalmasabb szakasza a kezdeti időszak, amikor a férfi és a nő még csupán csak randizgat egymással. Röpködő, láthatatlan szikrák, édes zavartság, és beszélgetés, ami által percről percre, találkozásról találkozásra újabb dolgok derülnek ki egymásról.

Az egyik legfontosabb kérdés, ami ilyenkor mindenkiben megfogalmazódik, hogy vajon a párjelölt rövid távú kalandot keres, vagy hosszú távra tervez. Ez már csak amiatt is fontos, hogy az ember tudja, mire számítson, hiszen komoly csalódásveszély állhat fenn, ha a férfi és a nő nem ugyanarra vágyik, pláne, ha ez csak a sokadik randi alkalmával válik nyilvánvalóvá.

Hogy te elkerülhesd a csalódást, jegyezd meg ezt az öt mondatot, hogy ha majd randizol, felmérhesd, mit is szeretne a férfi valójában - az első találkozások alkalmával szóba hozni a témát ugyanis ijesztően hathat számára. Íme, a mondatok, amelyek anélkül, hogy szó szerint megfogalmazná terveit a férfi, arról árulkodnak, hogy hosszú távra tervez.

Ha szeretnél még felkészültebben randizni, további cikkeinkből megtudhatod, mely jelek árulják el, hogy nőcsábásszal van dolgod, és mely mozdulatok leplezik le a csupán szexre hajtó férfit.

5 árulkodó mondat

Eddig nem sikerült olyan nőt találnom, akivel boldog lehetnék

Eddig nem, de a mondat elárulja, hogy ő valójában vágyik arra, hogy megtalálja a nagy Őt. Valakit, aki szereti, aki boldoggá teszi, akivel tervezhet. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor akár te is lehetsz az.

Nem vágyom már komolytalan dolgokra

A férfiaknál is eljön az a pont, amikor azt mondják, elég a bulizásból, a komolytalan ismerkedésből, és szeretnének megállapodni. Ha ennek világosan hangot is ad a férfi, azt veheted egyértelmű jelnek, hogy hosszú távú kapcsolatban gondolkodik.

Az előző kapcsolatomban úgy nézett ki, már alakulnak a dolgok

Ha már eljutott egyszer valakivel odáig, hogy akár el is köteleződne, nagy valószínűséggel nem ódzkodik a nősüléstől, és életre szóló párt kereshet magának, jelen esetben akár a te személyedben.

Egyszer majd szeretnék egy saját vállalkozást

Vagy elutazni valahová, vagy saját lakást venni, vagy egy saját kutyát, vagy bármit - a lényeg, hogy ha a férfi beavat a hosszú távú terveibe, álmaiba, az nagyon jó jel, hiszen, ha úgy érzi, ezekről tudnod kell, feltehetőleg komolyan gondolja veled.

Meséltem rólad

Ha barátainak vagy családjának mesél rólad, az az összes közt talán a legjobb jel, hogy hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretne, hiszen nem tenne így, ha csupán hetekben gondolkodna, netán egy-két éjszakában.

Ezt is szeretjük