Ettől menekül hanyatt-homlok minden férfi: 4 mondat, amit egyikük sem akar hallani

Ezekkel a mondatokkal mindent elbaltázhatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden oké? Első randik kipipálva, pasi az ujj köré csavarva, kapcsolat indul - vigyázz, most sem dőlhetsz hátra, mint aki jól végezte dolgát! Viszonyotok ugyanis legérzékenyebb szakaszába lépett, itt még bármit elszúrhatsz, akár ártalmatlannak tűnő mondatokkal is.

Bizonyos mondatok ugyanis nagyon bánthatják frissen becserkészett párod fülét, még akkor is, ha benned meg sem fordul, hogy rosszat mondasz.

Ilyen az alábbi öt is. Figyelj oda, hogy ezeket kerüld, mert a kapcsolatban, de az elején hatványozottan veszélyesek lehetnek, mert problémás kapcsolatot jósolnak a pasi számára. Annak érdekében tehát, párod ne fogja menekülőre, mellőzd ezeket - elmondjuk azt is, miért.

- Ha nem tudod magadtól, nem is mondom el

Viták mindig előfordulhatnak, kisebbek és nagyobbak is, már akkor is, amikor még rózsaszín köd gomolyog, amerre a szem ellát. Sem az elején, sem később nem jó taktika elővenni a durcás arcod, és eljátszani a sértődött kislány szerepét, ha összekaptok.

Légy kész a kommunikációra, a kompromisszumokra, hiszen felnőtt emberek vagytok, és mert valószínűleg te is ugyanezt várod a párodtól. Azt viszont semmiképpen se várd, hogy a gondolataidban olvasson: mondd ki, ami a fejedben van, és felejtsd el a fenti mondatot, ahogyan a semmi választ is.

- A volt barátnőd szebb volt, jobb volt?

Ne emlegesd folyton a párod előző kapcsolatát, hiszen most ez a ti időtök, az övék pedig lejárt. Ha vannak is benned kétségek, hogy az a nő csinosabb volt-e párod szemében nálad, vagy jobb volt-e az ágyban, akkor se adj ennek hangot. Inkább tegyél érte, hogy te kerekedhess felül rajta minden tekintetben, és a férfinak még csak eszébe se jusson előző barátnője. Mindemellett nyugtasson meg a gondolat, hogy valamiért csak szakítaniuk kellett, ezért sem kell tőle tartanod, hogy az a nő überelhetetlen lenne.

- A volt párommal ezt úgy csináltuk, hogy...

Tilos, mégpedig nagy neonbetűkkel írva tilos az ágyban - de máshol sem szerencsés - a volt párodat emlegetni. Ha ugyanis akármilyen mondat is hagyja el a szád, amiben ő szerepel, az azt a kétséget keltheti párodban, hogy vele jobb volt neked a szex, mint vele. A legnagyobb hiba pedig, ha méretbeli kérdésekkel vagy régi jól bevált pózok, helyszínek, technikák felidézésével hozakodsz elő párodnak.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- Nem akarom, hogy egyedül eljárj

Ez a mondat úgy cseng a férfi fülében, mint a csuklója köré pattanó bilincs hangja, aminek a másik végét a radiátorhoz erősítetted. Tudomásul kell venned, hogy egy párkapcsolat nem jelent egyet az addigi élet totális feladásával. A párodnak akkor is szüksége lesz saját mozgástérre, ha együtt lesztek, és bármennyire is fog szeretni, megfullad melletted, ha nem engeded néha egyedül is találkozni barátaival, vagy programot csinálni. Meg kell tanulnod bízni benne, még ha annyira szereted is, hogy mindennél jobban félted a kapcsolatotokat: pont emiatt fontos ugyanis ezt megenned.

Ezt is szeretjük