Honnan ismerszik meg a nőcsábász férfi? 6 egyértelmű jel, amit csak későn veszel észre

Védd meg magad a csalódástól, leplezd le a nőcsábászt!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Veszélyes. Talán ez a szó mindent magában foglal. Veszélyes, mert csábító, veszélyes, mert az orrodnál fogva vezet, veszélyes, mert átvág, és veszélyes, mert fájni fog. Neki viszont nem.

Adott egy férfi, akit megismersz - bárhol, akár buliban, akár az utcán, akár a munkahelyeden, akár egy ismerősöd révén. A legelején sosem tudhatod, hogy kivel állsz szemben. Lehet, hogy ő életed hercege, de lehet, hogy csak egy jól megkomponált álarc mögé bújó szélhámos nőcsábász.

Bizony, a nőcsábász pasik, közülük is a legdörzsöltebbek, tökéletesen álcázzák magukat. Úgy működik ez, mint az állatvilágban a mimikri, vagyis a rejtőszín, amivel például a különféle rovarok vagy hüllők azért álcázzák magukat áldozatuk előtt falevélnek vagy gallynak, hogy az közel merjen merészkedni, és felfalhassák.

Egy szó mint száz, észre sem veszed, de máris bedőltél neki. A nőcsábásznak remek érzéke van ahhoz, hogy ráérezzen, hogyan kell veled viselkednie, hogy azt hidd, nem csupán szórakozik veled. Útközben aztán minden új irányt vehet.

Két variáció is létezik. Ha a pasi ügyesen mozgatja a szálakat, sikerülhet az ujja köré csavarnia, és bizony fájdalmas lehet, amikor kiderül, abszolút nem gondolta komolyan még azt sem, amit kérdezett. De nyerhetsz te is: ha idejében észre veszed az árulkodó jeleket, még menekülőre foghatod, hivatásos skalpgyűjtőnk pedig hoppon marad.

Az alábbi hat jel arra utal, hogy a férfi nőcsábász. Minél több ráillik a pasira, annál valószínűbb, hogy egy vagy neki a sok közül. Ébredj fel, nyisd ki a szemed, és ne hagyd magad becsapni! Derüljön ki mielőbb, hogy mi is a helyzet valójában, hiszen minél magasabbra emelkedsz érzelmi szinten, annál nagyobbat esel, amikor kibújik a szög a zsákból - pedig ki fog.

Becenév az ismeretség hajnalán

Állj! Még mielőtt elolvadnál, gondolkozz egy kicsit! Becenevet ad neked már az ismeretségetek első két hetében? Persze, hogy azért adja, hogy elolvadj, mint a vaj a napon! Másért nem adhatja, hisz még jóformán nem is ismer. Ébresztő!

Ezerrel bókol

Szép vagy, gyönyörű a hajad, csinos vagy, ámulatba ejtő... Szinte már fájdalmasan sablonos bókok, mégis minden nő imádja hallani őket. Ha azonban már feltűnően sok záporozik feléd, jobb, ha tudod, mind egy-egy lövés lehet a feléd irányuló ostromban.

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ajándékok, meglepetések tömkelege

A nőcsábász pasi előszeretettel alkalmazza azt a klasszikus udvarlási módszert, hogy ajándékokkal, meglepetésekkel halmozza el az áldozatát. Ha tehát az első naptól kezdve gyakran lep meg téged, gondold át, vajon miért teszi, mielőtt hanyattesnél tőle! Valószínűleg ezzel is kábít.

Túlontúl barátságos más nőkkel

Nő és férfi közt is lehet barátság, ez tény, de a nőcsábász pasi egyik ismérve, hogy csinos nőismerőseivel feltűnően jó barátságban van. Ez a gyakori testi kontaktusban - értsd: például váll átkarolása, megérintése -, illetve vizuális élvezkedésben - értsd: stírölés - nyilvánul meg.

Egy tipikus mondat

Ez nem is igényel sok magyarázatot. Mit mond a tipikus nőcsábász pasi, ha a nő gyanút fog? Persze, hogy azt, hogy nem vagyok nőcsábász.

Hamar továbbáll

Nálad nem ért célt a pasi? Nem sikerült az ágyig ostromolnia? Feladta ő maga, vagy te küldted melegebb éghajlatra? Teljesen mindegy. Honnan láthatod, hogy nem csalt a megérzésed, hogy nőcsábásszal volt dolgod? Két nap sem telik bele, máris másnak "udvarol".

Ezt is szeretjük