8 hollywoodi sztár, aki civil embert választott párnak: óvják a magánéletüket
Ezek a hírességek nem a színészek közül választottak maguknak párt, és nagyon úgy tűnik, hogy jól döntöttek.

sztárok civil párokkal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárok magánéletét tömegek követik nyomon. Az emberek lesifotósok felvételeiből, interjúkon elhangzó válaszokból és pletykákból rakják össze a képet, ami gyakran valószínűleg köszönő viszonyban sincs a valósággal. 

Egyes celebek az átlagosnál jóval kevésbé avatják be a nyilvánosságot a családi életükbe, az álomgyáron kívül választanak maguknak civil foglalkozású párt, és úgy tűnik, az idő őket igazolja: kapcsolatuk kitartónak és harmonikusnak látszik. 

Hollywoodi sztárok civil párral

A következő sztárok nem híres párt választottak maguk mellé, és bár olykor természetesen együtt jelennek meg a nagy nyilvánosság előtt zajló eseményeken, próbálják távol tartani a magánéletüket a rivaldafénytől. A döntésüket sokan helyeslik és tiszteletben is tartják, ugyanakkor gyakran éri kritika őket és a partnereiket egyaránt. 

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük