8 hollywoodi sztár, aki civil embert választott párnak: óvják a magánéletüket

Ezek a hírességek nem a színészek közül választottak maguknak párt, és nagyon úgy tűnik, hogy jól döntöttek.

Hollywoodi sztárok civil párral
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárok magánéletét tömegek követik nyomon. Az emberek lesifotósok felvételeiből, interjúkon elhangzó válaszokból és pletykákból rakják össze a képet, ami gyakran valószínűleg köszönő viszonyban sincs a valósággal. 

Egyes celebek az átlagosnál jóval kevésbé avatják be a nyilvánosságot a családi életükbe, az álomgyáron kívül választanak maguknak civil foglalkozású párt, és úgy tűnik, az idő őket igazolja: kapcsolatuk kitartónak és harmonikusnak látszik. 

Hollywoodi sztárok civil párral

A következő sztárok nem híres párt választottak maguk mellé, és bár olykor természetesen együtt jelennek meg a nagy nyilvánosság előtt zajló eseményeken, próbálják távol tartani a magánéletüket a rivaldafénytől. A döntésüket sokan helyeslik és tiszteletben is tartják, ugyanakkor gyakran éri kritika őket és a partnereiket egyaránt. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük