3 apró mozdulat, amivel magadba bolondíthatod a férfit - És fogalma sem lesz, mi ejtette rabul

Babonázd meg a pasit ezzel a három mozdulattal!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Van most olyan férfi, aki nagyon tetszik, és minden vágyad, hogy sikerüljön magadba bolondítanod? Vagy szeretnéd a párodban felébreszteni a kezdeti érzelmeket? Akkor mutatunk egy kis női rafinériát, ami jól jöhet.

Azt bizonyára tudod, hogy a kommunikáció nagyon fontos: ki mit és hogyan mond a másik embernek, ám azt is érdemes megjegyezni, hogy nemcsak a száj, a test is beszél: folyamatosan üzeneteket küldesz a férfinak a mozdulataiddal is.

Ezeknek persze a jó része nem tudatos, hiszen a testbeszéd önkéntelenül jön, viszont lehet vinni egy kis furfangot a dologba, és megpróbálni meghódítani a férfit néhány jól irányzott mozdulattal. Bizonyos gesztusok ugyanis nyomógombként működnek, és vonzalmat ébresztenek benne. Következzen most három ilyen  ha ebben a sorrendben belecsempészed őket az első randiba, a sikered majdhogynem garantált.

A haj megérintése

A férfiaknak nagyon tetszik, ha egy nő megérinti a haját.

Például amikor eltesz egy arcába boruló tincset, hátradobja az előrezúduló haját, vagy csavargatni kezdi azt, amikor elgondolkodik. Bármelyik verziót is választod, figyeld meg, hogy a férfi máris másképpen fog rád nézni, hiszen vonzóbbnak, szexibbnek fog látni ez által a mozdulatod által.

Szűzies mosoly

A férfiakat a szűziesség legalább annyira, ha nem jobban izgatja, mint a vadmacska természet.

Az első randikon pedig sokkal inkább van helye az előbbinek, mint az utóbbinak.

Tedd a következőt: nézz mélyen a férfi szemébe, mosolyogj, majd miközben mosolyogsz, süsd le a tekinteted, mint amikor zavarba jössz! A férfi ezt elragadónak és bájosnak fogja találni.

Mély szemkontaktus

A szemkontaktus rendkívül fontos összetevője a csábításnak. Tartson minél hosszabban és legyen minél mélyebb, így garantáltabb a siker. A dolog azonban fokozható: ha szeretnéd a férfi fantáziáját beindítani egy kicsit, ezzel is kívánatosabbá téve magad, falatozás közben, ha harapsz egyet, feltétlenül nézz a szemébe.

Ugyanezt megteheted akkor is, ha szívószállal iszod az üdítődet, vagy ha fagyit nyalsz. Huncut dolog, ez tény, de hatásos.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Belülről jön

Tudod kell azonban, hogy a legjobb, ha hagyod, hogy a dolgok szépen maguktól megtörténjenek. Ha ugyanis működik köztetek a kémia, ezeket a csábító jeleket, amiket az imént olvastál, a tudatalattid mind-mind automatikusan küldeni fogja. Észre sem veszed, de babrálod a hajad, és akarva-akaratlanul is másodpercekre összeakad a férfival a tekintetetek. Ez a szép az első randikban - a varázslat csak úgy, magától megtörténik.

Ezt is szeretjük