18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 ágyrengető hétvégi szextipp (18+)
Válasszátok a legtüzesebb hétvégi programot: a külvilágtól elvonulva szenteljétek ezt a pár napot a gyönyörnek!

Tegyétek emlékezetessé a hétvégét! Ha a nagy őszi kirándulásokat már letudtátok, még akkor is számos izgalmas lehetőség kínálkozik: zárkózzatok be, és az ágyból élvezzétek az utolsó napsugarak lágy simogatását. Szenvedélyes hétvégéteket ezúttal tehát töltsétek otthon, és használjatok ki minden kínálkozó percet, amit egymással tölthettek!

Meztelen szakács

Ha már megelégelted a lustálkodást, de párod még nem tért magához a pénteki nap fáradalmai után, libbenj ki a konyhába anyaszült meztelen, és kezdj tevékenykedni! Nincs férfi, aki ellent tudna állni a hiúságát legyezgető gondolatnak, hogy a józanító reggeli kávét frissen és meztelenül tálalod neki, az ágyban.

Még izgalmasabb lehat, ha csak egyetlen szál kötényt kanyarítasz magadra, és a pirítósok és gőzölgő italok mögül teljesen véletlenül kivillantod csábos idomaidat. Ha egyébként a reggeli fáradtság kissé érdektelenebbé is teszi, ez a reggel biztosan nem csak az álmot fogja kiűzni szeméből!

A reggeli végeztével helyet cserélhetsz a tálcával: ülj az ölébe, és tereld egészen másfajta tevékenységek felé a figyelmét. Bár valószínűleg erre nem lesz szükség, könnyen lehet, hogy a meztelen reggelinek a kötény fogja kárát látni, de annyi baj legyen. A borravalót azonban semmiképp ne engedd el: kínáld fel kedvesednek a melled, és élvezd, ahogyan izgató csókokkal hálálja meg a hétvégi törődést. Az ébredés azonban úgy lesz az igazi, ha kölcsönös kényeztetésbe torkollik szexi játékotok, úgyhogy ne hagyd teljesen elmerülni öledben, kezdj te is játszadozni ágaskodó férfiasságával! Ennél tovább egyelőre ne is menjetek, és ha győzitek türelemmel, a reggeli ébresztő legyen csak egy kis vágykeltő, a szeretkezést tartogassátok későbbre!

Társasjáték

Egy ilyen reggel után nem csoda, ha egész nap csak egymásra tudtok gondolni. Használd ki a vibráló hangulatot, és délután üljetek le társasjátékot játszani! A legjobb választás a Scrabble, de egy kicsit módosítsátok a szabályokat!

Ezúttal ne közönséges szavakat próbáljatok kirakosgatni minél több pontért, hanem vágyaitokat vessétek táblára, a másik pedig pontozza ezeket az óhajokat. Ha a betűk elfogytak, már nem marad más, mint a legmagasabb pontszámot elért vágyak valóra váltása! Ebben a feltüzelt állapotban valószínűleg nem az előjátékra fogtok koncentrálni, hanem sokkal hevesebb szenvedéllyel merültök majd el egymás testében, azonban éppen ettől lesz igazán emlékezetes ez a hétvége!

A nyertes kívánsága

Megállapodhattok abban is, hogy először a legtöbb pontot elért játékos választ vágyat, de az is lehet, hogy személytől függetlenül, a nyertes óhajokra koncentráltok. Sokkal izgalmasabb lesz így a szeretkezés, hiszen nem kell sötétben tapogatóznotok: mindkettőtök számára világos lesz, hogy a másik mit szeretne. Arra azonban ügyelj, hogy az orális szex ezúttal ne a végjáték legyen, hanem csak izgató ráhangolódás.

Ha pedig erotikus masszázson és egymás legérzékenyebb testrészének kényeztetésén is túlestetek, fulladjon a játék egy igazán forró és heves szeretkezésbe! Párod nyilván úgy óhajtja majd, hogy te legyél felül, azonban ez a nap kettőtöké: váltogassátok tehát egymás kedvenc pózait, és ne érjétek be azzal, hogy csak egyikőtök örömére választotok helyzeteket. Így amellett, hogy a legnagyobb kölcsönös gyönyörben lesz részetek, a csúcsot is elnyújthatjátok, és könnyen lehet, hogy egyszerre éritek majd el.

Mutatom videón

Az este azonban itt még ne érjen véget! Gyűjtsetek egy kis energiát, és uzsonna közben nézzetek meg egy filmet. Ezúttal azonban ne a romantikus vagy az akció kategóriából válasszatok, hanem legyetek bevállalósak.

Gyűjtsd össze azokat a filmeket, amelyektől a leginkább kedvet kapsz a folytatáshoz, és ebből a készletből válogatva hangolódjatok rá az este további részére. Ez a forró hétvége garantáltan olyan élmény lesz, ami elhomályosítja a békés őszi kirándulások emlékét!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük