A 60 éves nő és a 49 éves férfi már 24 éve boldogok együtt, pedig senki nem hitt a szerelmükben
Sokan támadták őket, és kételkedtek kapcsolatukban, ők azonban bebizonyították, hogy a szerelemben nem számít a korkülönbség.

par korkulonbseggel cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagyobb korkülönbséggel élő párok sajnos még a mai napig sok csodálkozó, kétkedő tekintettel találkoznak az utcán. Az emberek egy része nem hisz abban, hogy akkor is alakulhat ki őszinte, igazán erős szerelem, ha jó néhány év eltérés van a felek között. Vannak, akik ilyenkor arra gondolnak, hogy csupán valamilyen érdekből vannak együtt, míg mások azt nem értik, hogyan is lehetnek egy hullámhosszon, hogyan egyezhetnek meg a céljaik, elvárásaik a korkülönbségek miatt.

Nicola és Mike White szintén rengeteg előítélettel szembesültek már életük során. Egyrészt a nő több mint 11 évvel idősebb férjénél, másrészt pedig nem éppen a megszokott vagy mások által elvárt módon haladt a kapcsolatuk.

Az első randevún megtörtént a lánykérés

A férfi 25 éves korában ismerkedett meg az akkor 36 éves hölggyel egy étteremben. A nő ott dolgozott, a férfi pedig éppen egy állásinterjúra érkezett, így pillantották meg egymást először. Mindkettőjük számára szerelem volt első látásra: az akkor négygyermekes anya elárulta, abban a percben, ahogy meglátta Mike-ot, tudta, hogy hozzá akar menni, és a férfi is biztos volt benne, hogy meg akarja majd kérni Nicola kezét. 

korkulonbseg par 2
Fotó: Northfoto

Később mindent megtettek, hogy több időt tölthessenek együtt, a nő például műszakot is cserélt, hogy akkor dolgozhasson, amikor a férfi. Miután egy kicsit megismerkedtek, Mike összeszedte bátorságát, és randevúra hívta kiszemeltjét. A találka során több bárba is ellátogattak, végül pedig Nicolát hatalmas meglepetés érte: Mike ugyanis az első randin megkérte a kezét. A nő kissé megijedt, és időt kért, a férfit pedig az összes családtagja és barátja őrültnek nevezte tette miatt. Mindenki úgy vélte, hogy elhamarkodta a lánykérést, ráadásul a korkülönbség miatt is sokan kételkedtek a kapcsolatuk jövőjében, és számos rosszindulatú megjegyzéssel is szembe kellett nézniük.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rácáfoltak a kétkedőkre

Végül három nap után Nicola igent mondott, és hamarosan össze is házasodtak. Szinte az összes ismerősük biztos volt abban, hogy nem lesz hosszú távú a kapcsolatuk, és ezt számtalanszor közölték is velük, ám ők rácáfoltak a kétkedőkre. Ma már 24 - majdnem 25 - éve élnek házasságban, és egy lányuk is született, aki most 22 éves. A köztük lévő korkülönbség miatt sokáig rendszeresen szembesültek kellemetlenségekkel, azonban igyekeztek nem foglalkozni velük és csakis önmagukra, a szeretteikre koncentrálni.

korkulonbseg par 1
Fotó: Northfoto

Elárulták, ma is hihetetlenül boldogok együtt, csodás életük és családjuk van, és megtanulták, hogy bízniuk kell önmagukban, a döntéseikben, mert egyáltalán nem mindig igaz az, amit az emberek mondanak. Bebizonyították, hogy a kor csak egy szám, és a szerelem ettől teljesen független: ha két ember igazán szereti egymást, akkor teljesen mindegy, hogy melyikük hány éves.

Párkapcsolat nagy korkülönbséggel

A 25 éves nő egy 58 éves férfiba szeretett bele, kapcsolatuk miatt pedig szinte rendszeresen válnak rosszalló tekintetek és durva beszólások áldozataivá. Ronyea Keyaira azért osztotta meg történetüket, hogy az emberek elfogadják a nagy korkülönbséggel élő párok szerelmét.

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük