Milyen lenne a Káma-szútra, ha házas, gyermekes szülőkről szólna? Nagyon más, mint az eredeti
Humoros képeken mutatta meg két férfi, milyennek is képzelik el a házas Káma Szútrát.

hazas kama szutra
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Káma-szútra a világ egyik legerotikusabb könyve, mely a gyönyörszerzés módszereinek feltárásával segíti a párokat a még nagyobb öröm átéléséhez. Két férfi azonban újraalkotta egy kicsit a rajzokat, méghozzá úgy, hogy elképzelték: milyen is lenne ez, ha házas, gyermekes szülőkről szólna.

Simon Rich és Farley Katz vicces képeken mutatta meg, hogyan is változtatják meg az együtt töltött évek, a gyerekek, a házimunka és a fáradtság a párok mindennapjait, szexuális életét.

Káma-szútra házaspárokra szabva

Az ábrákat és a leírásukat igen vegyes fogadtatás érte: voltak, akik tényleg humorosnak és néha persze igaznak találták őket, míg mások úgy vélték, szomorú, hogy ez így van, és csak kifigurázzák a házaspárok életét. Abban a legtöbben  egyetértettek, hogy minden pár és szülő életében vannak hasonló nehézségek, ellentétek, és mindegyikük élete megváltozik az évek múlásával, valamint a gyermek születése után. És ha a problémák nem állandósulnak, vagy nem szorul teljesen háttérbe a szex, akkor nincs is nagy baj. A képek mindenesetre egyediek, viccesek, és sokakat megmosolyogtatnak, és nagyon jól felidétik az eredetit.

Képek: BoredPanda, Simon Rich, Farley Katz, The Married Kama Sutra.

Ezt is szeretjük