Mi van a romantikus retró fotók mögött? A lehangoló valóságot rajzolja meg a férfi
Váratlan, mégis nagyon valódi és humoros gondolatokat fűz a régi rajzokhoz a férfi.

retro-romantikus-kepek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenki ismeri azokat a retró, pop art stílusban készült rajzokat, amik az '50-es '60-as években hódítottak, és a reklámokban, valamint a képregényekben jelentek meg leginkább.

Egy művész most teljesen más köntösbe öltöztette ezeket a képeket: a régi ábrákat ugyanis olyan szövegekkel egészítette ki, amelyek szerinte a mai párkapcsolatokat, randizást jellemzik.

Romantikus képek őszintén újragondolva

Peter Nidzgorski This Isn’t Happiness – azaz Ez nem boldogság – nevű blogjában ezeket a klasszikus képregényrajzokat gondolja teljesen újra. Szatirikus, ironikus és lehangoló, ám sok esetben ma tényleg valóságosnak számító mondatokat szúr az ábrákba, melyekkel a jelenlegi szokásokat, párkapcsolatokat parodizálja ki. Alkotásainak központi eleme a csalódás témaköre, a hatás pedig nem marad el: őszinte, vicces, mégis provokatív és lehangoló lesz az eredmény.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük