18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A G-pontod hálás lesz érte: ez a 3 szexpóz direkt kényeztetésben részesíti (18+)
A legideálisabb szexpózok a G-pont ingerléséhez.

Vannak olyan szexpózok, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hüvelyben található G-pont az aktus során folyamatos kényeztetésben részesüljön. Ez tulajdonképpen nem is egy pont, hanem egy szakasz a vagina mellső falán, melynek ingerlése intenzív gyönyört eredményezhet.

Ha többet szeretnél tudni arról, hol is helyezkedik el pontosan, akkor kattints ide. Cikkünkben három pózt is bemutatunk, melyek alkalmazása révén fantasztikus élményekkel gazdagodhatsz.

Kutya póz

Fordulj háttal a kedvesednek, majd támaszkodj az ágyra úgy, hogy a könyökeid és a térdeid is lent vannak. Úgy érheted el a legmegfelelőbb testhelyzetet, ha a könyökeidet egymáshoz egészen közel helyezed el, a karjaidat egyenesen tartod, a hátaddal pedig homorítasz. A párod egy kicsit meg is emelheti a csípődet a kezével, így még optimálisabb szög jöhet létre. A férfiak egyik legkedveltebb szexpóza egyúttal ideális feltételeket teremt a G-pont izgatására is.

Vedd át az irányítást!

Miközben a párod ül, helyezkedj el vele szemben, és ebben a pózban mozogj fel és le. A még nagyobb gyönyör érdekében a párod kényeztetheti közben a melleidet is. Ebben a szexpózban te magad szabályozhatod azt, hogy milyen szögben, tempóban és intenzitással ingerelje kedvesed a G-pontodat, egyúttal befolyásolhatod a behatolás mélységét is.

Lábak a vállán

Amikor misszionárius pózban szeretkeztek, a lábaidat helyezd fel a vállára, de még jobb, ha egy párnát is tesztek alád, ezáltal megemelkedik a medencéd, és ideálisabb behatolási szöget érhettek el. Az aktus közben a párod mellkasával megtámaszkodhat a combjaidon, ez nemcsak neki jelenthet kényelmesebb megoldást, hanem így mélyebbre is hatolhat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük