Megvizsgálták, mit keresnek a férfiak a nőkben: meglepő, milyen tulajdonságok fontosak

Bizonyos tulajdonságokat kifejezetten nagyra értékelnek férfiak a nőkben. Egészen meglepő, mit tartanak vonzónak.

kapcsolat 1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párkapcsolatok kialakítását mind a külső, mind a belső személyiségjegyek erőteljesen befolyásolják.

Kutatások szerint némely tulajdonságok bizonyítottan vonzóbbá tehetik a nőket a férfiak szemében. Vannak köztük egészen meglepőek is.

Sebezhetőség

A sebezhetőség és annak a beismerésének képessége fontos tulajdonság. Ilyenkor az ember olyan részét fedi fel, amitől gyengének, védtelennek érzi magát. Ha valaki megmutatja ezt az oldalát, kiderül, ki is valójában.

GettyImages-106451359
Fotó: Zero Creatives / Getty Images Hungary

Mivel nyitottságot, őszinteséget sugároz, Yvonne Thomas PhD pszichológus szerint sokkal emberibbnek és közelebbinek érződik így a másik. Nem tűnik túl tökéletesnek, távolinak vagy ijesztőnek.

Bátorság

A bátorság is vonzó és fontos tulajdonság. Az ambiciózus emberek mernek kockázatot vállalni, de persze ehhez nem kell semmilyen őrült, vakmerő dolgot tenni. Dr. Yvonne Thomas szerint elég, ha kiállsz magadért, kilépsz a komfortzónából, a hasonló cselekedetektől ugyanis erősnek látnak mások. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kíváncsiság és játékosság

Az új élmények iránti nyitottság, kíváncsiság szintén vonzó, hiszen kreativitást, intelligenciát és nagy képzelőerőt mutat. De egy kutatás szerint lényeges elem a játékosság is. Ha valakivel jó időt tölteni, és sokat lehet vele nevetni, a mindennapi stressz mellett a sok negatív gondolat is tovaszáll. Aki képes megmutatni játékos oldalát, garantáltan sok ember figyelmét felkelti, és ragaszkodást vált ki másokból.

Intelligencia

A filmekben sokszor megpróbálják elhitetni, hogy a legtöbb férfi az egyszerű, kicsit butácska lányokat keresi, pedig ez nincs így. A magas intelligencia és a kiterjedt műveltség nagyon fontos és vonzó tulajdonság.

hangok
Fotó: Getty Images Hungary

Diana Raab PhD szerint az emberekbe van kódolva ez a vonzalom. Ugyanez igaz az empátiára, azaz az érzelmi intelligenciára is, ami szintén az egyik legfontosabb befolyásoló tényező a kapcsolatok kialakulását nézve.

Mi történik, ha a férfi nem akar macskát, de mégis kap egyet? Cuki fotókon mutatták meg a nők

Néhány nőnek sikerült rábeszélnie párját arra, hogy fogadjanak be egy apróságot, de voltak olyanok is, akikhez betévedt egy kóbor kisállat, vagy épp megkérdezés nélkül állítottak haza a befogadott cicussal. 

Mi történik, ha a férfi nem akar macskát, de mégis kap egyet? Cuki fotókon mutatták meg a nők

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük