18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legizgatóbb szexfantáziák

Nem csak a férfiak fantáziálnak a szexről napközben. Tudd meg, mire vágyik kedvesed, és tüzeld fel egy kis fantáziajátékkal!

A jó szexuális élet kulcsfontosságú ahhoz, hogy hihetetlenül szexisnek érezd magad, a fantáziaképeknek pedig nagy szerepük van ennek elérésében. Az elme táplálása serkenti a testet, úgyhogy légy bátor, és álmodozz!

Szex és fantázia

Sok ember - különösen a nők - számára a szex legalább annyira fejben történik, mint a sokkal maguktól értetődőbb erogén zónákban. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban kiaknázd vonzerődet, az agyadnak szinkronban kell lennie a testeddel, a fantázia pedig nagymértékben segít ebben.

Egy amerikai kutatás arra az eredményre jutott, hogy a napközbeni, csupán villanásnyi ideig tartó szexi gondolatoknak összesített hatása van a szexuális vágyra. A legjobb tehát, ha minden alkalommal, amikor van egy szabad perced, elábrándozol a legutóbbi szeretkezésedről, vagy megtervezed, hogy aznap éjszaka mit szeretnél csinálni partnereddel. Meglátod: a lelked feltüzelése beindítja majd a testedet is.

Miről álmodik a nő?

Ha azonban párodat egy kis fantáziálással szeretnéd felizgatni, jobb, ha felkészülsz, ugyanis a szexuális fantáziák tekintetében a férfiak és a nők nagyon különbözőek. A pasik erotikus gondolatai legtöbbször egy közeli barátnő körül forognak, ez azonban nem jelenti azt, hogy rögtön hűtlenségre kell gyanakodnod.

Tény azonban, hogy ezzel szemben a nők leggyakrabban saját partnerükről fantáziálnak, ráadásul még csak nem is valami pikánsabb, vadabb együttlét közben, hanem minden perverz részlettől mentes, meghitt szeretkezést képzelnek el párjukkal. Ennél azért bátrabbnak is szabad lenni fejben! Ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha nem csak partneredről fantáziálsz.

Ha lélekben, és nem testben új szereplőt hozol a szexuális életedbe, az segíthet feltüzelni a libidódat anélkül, hogy bármilyen megrázkódtatás érné kapcsolatodat.

A nők azonban nemcsak a partner terén bizonyulnak szerény álmodozóknak, de többnyire a szexhelyekkel kapcsolatban is kifejezetten romantikus ábrándokat szövögetnek. Az egyik kutatás szerint a tengerpart az egyik legjobb fantáziaserkentő a nőknél: ez a helyszín beindít, mert meg kell hagyni, azért a romantika mellett nem kevés izgalommal kecsegtet a szabad, homokos tengerparton megejtett szenvedélyes légyott. A legtöbb nőnek a puha föveny romantikája mellett az is tetszik, ha egy vadidegen férfi az éjszaka közepén elviszi egy elhagyatott hotelbe, és órákon át kényezteti. Meglepő módon azonban a legnépszerűbb fantáziának a kötözés bizonyult, annak ellenére, hogy a valóságban erről a kiszolgáltatott helyzetről csupán kevés nő ismeri be, hogy izgatónak találja.

Férfivágyak

A nőkkel szemben a férfiak a vadabb fantáziáktól sem riadnak vissza, sőt, a merészebbnél merészebb képek mintha versenyt futnának a férfielmében. A leggyakoribb pasi szexfantázia címet a szexi hármas nyerte, a legtöbb férfi arról ábrándozik üres perceiben, hogy egyszerre két nővel bújik ágyba. És hogyan alakul a továbbiakban az édes hármas? Ha szerencséje van a férfinak, akkor egyik partnerével szeretkezik, míg a másikat orálisan kielégíti. Akkor sem fordít azonban hátat a tüzes jelenetnek a férfi, ha ő kimarad a játékból, és csupán a nők játszadoznak egymással.

Ha megismertétek egymás legforróbb fantáziáit, már csak a játék van hátra! Találj ki olyan jeleneteket, amelyek partnered számára a lehető legizgatóbbak, és mielőtt

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

ágyba bújnátok, kényeztesd egy hihetetlenül izgató fantáziatréninggel!

Tedd félre a szemérmességet, és engedd szabadjára bátran gondolataidat, hiszen ez nem a valóság, csak egy tüzes játék.

Cikkünk Az erotikus nő - Légy hihetetlenül szexi! című könyv alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük