7 szexi tipp, amivel megtarthatod
Mire vágyik a párod?
Vigyél színt kapcsolatodba, és pörgesd fel a szürkébb napokat izgató kedvességekkel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idő múlásával az ember hajlamos megfeledkezni az olyan apró gesztusokról, melyektől a kapcsolat új lendületet kaphat. Ismerd meg párod vágyait, és szánj időt egy kis kedvességre: a rendszeres törődéstől nemcsak az érzelmi kötelék lesz szorosabb köztetek, de újult erővel lángol majd a szenvedély is. Íme, néhány olyan ötlet egy kis romantikázásra vagy kedveskedésre, mely nem kerül túl nagy erőfeszítésbe.

Mire vágyik a nő?

Minden nőnek vannak vágyálmai: nem árt, ha erről a mindennapos rohanás közepette sem feledkezel meg. Nem kell azonban két buszmegálló között elugranod egy űrutazásra, és magaddal hoznod a csillagokat. Egészen apró kedvességekkel is tudtára adhatod párodnak, hogy gondolsz rá, ami azonban minden esetben fontos, az egy csipetnyi romantika.

Hagyd a számítógépet!

Ha életed legnagyobb részét azzal töltöd, hogy e-mailt küldesz, tárgyalsz, és szövegeket gépelsz, párodnak még csak véletlenül se dobj egy szerelmes mailt! Az online vallomás nagyon személytelenül hat, éppen ezért néha fontos, hogy rászánd az időt, és írj egy levelet, vagy csak hagyj egy kedves, rövid üzenetet, így mutatva ki szereteted.

Fogd kézen!

Ne feledkezz meg az intimitás eme apró jeléről! Még akkor sem, ha nem alkalmas az idő a kézen fogásra, egy egyszerű szorítás is megmutatja, hogy gondolsz a másikra. Az érintés akkor is fontos, ha már régóta együtt vagytok: társaságban jelezd egy lopott kézfogással az asztal alatt, hogy gondolsz párodra, és alig várod, hogy kettesben maradjatok!

Randizzatok!

Nem szükséges egy hetet egy elhagyatott szigeten tölteni. A randi valójában akár egy mozizás is lehet, csak tedd különlegessé a pillanatot, amikor mindketten újraélitek tinédzserkorotokat.

Apró kedvességek

Mutasd ki a törődésed azzal, hogy minden nap találsz egy-egy újabb dolgot, amivel bókolhatsz párodnak. Ez akár annyi is lehet, hogy megdicséred, milyen jól néz ki új ruhájában.

Mire vágyik a férfi?

A romantikus nővel ellentétben a férfit természetesen a szex mozgatja meg leginkább. Ha tehát néhány különleges pillanattal szeretnéd megajándékozni párodat, időnként szakíts időt egy-egy izgató kedvességre, hogy a borongós hétköznapokon is forrjon köztetek a levegő!

Otthon, együtt

Az otthon együtt töltött idő manapság a randizás új formája. Azonban ne csak henyéljetek: teremts vérforraló hangulatot néhány gyertyával, nyiss ki egy üveg bort, és fogyasszatok el egy kellemes vacsorát együtt. Még akkor is, ha csak egy közös DVD-nézéssel fejezitek be, úgy fogjátok érezni, hogy egy jó estét töltöttetek együtt.

Lepd meg kedvesed!

Egy pohár bor, egy kedvenc könyv vagy magazin, egy pihentető fürdő vagy egy vadító szeretkezés igazi romantikát hozhat a mindennapokba.

Trükkös flört

Olyankor is, amikor épp csak együtt tesztek-vesztek a konyhában, hagyjátok, hogy kezeitek egymáshoz érjenek, és fedezzétek fel újra a köztetek lévő kémiát!

A nők az olyan apró gesztusokat, meglepetésszerű figyelmességeket kedvelik, amelyek kifejezetten nekik szólnak, mint például egy forró fürdő, kéz a kézben séta a parkban, vagy csak egyszerűen egy pohár a kedvenc borukból. De ha egy igazán finom csokit teszel a párnájára, például a Lindt Lindor csokigolyóját, akkor sem lőhetsz mellé, sőt. Ezek azok a tettek, melyek megmutatják mind a figyelmességet, mind a másik fél egyéni szükségleteinek és vágyainak megbecsülését.
Ha a Valentin napi ajándékok közül nem akarod kihagyni az édes, krémes csokoládét, amit egymás szájába adtok, akkor válaszd a piros Lindt Swarovski szívet, valódi Swarovski kristályokkal.
Ezt is szeretjük