5 jel, hogy a pasi akar tőled valamit
Nem tudod eldönteni, kiszemelted mennyire gondolja komolyan az izgató játékot? Figyeld az árulkodó jeleket, hogy biztosan tudd, ha horogra akadt!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik olyan világos és egyértelmű szexuális jelzéseket küldenek, mintha kimondatlan szavaik is a pólójukra lennének írva. Mások ezzel szemben nem szólnak semmit, inkább megtartják maguknak lángoló érzelmeiket.

A nagy többség valahol a kettő között van: néha zseniálisan flörtöl, máskor pedig kínos szövegekkel támad. Amikor azonban reménybeli kapcsolatod forog kockán, nincs bosszantóbb az eldönthetetlen jelzéseknél. Ha úgy gondolod, kiszemelted viszonozza érdeklődésed, de nem vagy benne teljesen biztos, figyeld az apró, de árulkodó gesztusokat, és teszteld őt!

Hogyan derítsd ki, hogy valóban flörtöl-e?

Ha szeretnéd kideríteni, mennyire érdeklődik irántad egy pasi, először is küldj felé világos jelzéseket, hogy tetszik. Ha nem biztos abban, hogy viszonzod érdeklődését, nem várhatod el tőle, hogy nyílt lapokkal játsszon, úgyhogy vesd be magad! Állj hozzá közel, és nézz rá nyíltan, tudatva vele, hogy figyeled a reakcióit, és érdekel. Egy forró szemezést is kezdeményezhetsz vele, de ügyelj arra, hogy testbeszéded mindvégig sugalljon nyíltságot, és ne felejtsd el legszexibb mosolyodat villantani rá!

Figyeld a válaszait!

Ha mindent megtettél az ügy érdekében, figyeld, ő milyen válaszokat ad! Ha beigazolódik a négyes szabály, vagyis a pasi egyszerre négy pozitív gesztust küld feléd tekintetével, kezével, lábával vagy szavakkal, akkor biztos lehetsz benne, hogy felkeltetted kíváncsiságát.

Ha azonban nem tapasztalsz rögtön egyértelmű jeleket, nem biztos, hogy a legrosszabbra kell gondolnod. Érdemes számba venned, hogy hol vagy: ha a munkahelyen, lehet, hogy kiszemelted azért nem mer közeledni, mert fél, hogy etikátlannak tartod majd. A helyszín mellett azonban a hangulat is nagyban befolyásolhatja a testbeszédét: ha ideges és szétszórt, nem számíthatsz tőle olyan intenzív jelekre, mint akkor, ha minden egyes idegszálával zavartalanul rád tud figyelni.

Árulkodó szemek

Ha valaki bókol, mosolyog és figyelmes, de közben egyértelműen pásztázza a tömeget, lehet, hogy közepesen érdeklődik, és másra vár, esetleg baráti társasággal érkezett, és eszében sincs komolyabbra fordítani a könnyed incselkedést, csak élvezi, hogy flörtölhet veled.

Hasonló helyzetben kérdezz rá, vajon vár-e valakire.
Ha inkább menne, így legalább valamilyen indokkal elköszönhet, de, ha marad, akkor is légy vele óvatos.

Aki nem keresi a tekintetedet, hanem időnként másokat is szemügyre vesz, nem biztos, hogy őszintén érdeklődik. Ha összefonja maga előtt a karját, miközben beszélgettek, azt jelentheti, hogy védekezik, ideges vagy szorong, de persze az is előfordulhat, hogy csak kissé hűvös természetű.

Szavak vagy mozdulatok?

Ha az, amit mond, ellentétben áll azzal, amit a testbeszéde sugall, inkább a gesztusainak higgy! A száj hazudhat, a test azonban ritkán, de azért a megérzéseidre is hallgass. Ha valaki teljes gőzzel flörtöl, de mindig megpróbál kitérni az elől, hogy kiderítsd, valóban horogra akadt-e, vedd úgy, hogy igen, de ne kapcsolj gyorsabb ritmusra.

A testbeszéde nem hazudik, mert valóban tetszel neki, de ez nem jelenti azt, hogy további lépésekre is készen áll. Ha gesztusai ellentmondásosak, könnyen lehet, hogy még nincsenek határozott szándékai: nem tudja, menjen-e vagy maradjon, esetleg várja otthon valaki.

Teszteld flörttel!

Ha végigmentél a listán, és a jelek szerint tetszel a pasinak, járj a dolog végére, és kezdeményezz nyíltabb flörtöt! Érintsd meg a karját, ha viszont azt szeretnéd, hogy ő tegye meg a döntő lépést, húzódj hozzá egyre közelebb, ennél azonban többet ne tégy.

Légy csábító és kihívó, de tartsd a három lépés távolságot. Ha közeledik hozzád, engedd be az intim szférádba, és hagyd, hogy hozzád érjen, de semmiképpen ne vedd át tőle az irányítást, és ne legyél túl gyors! Pozitív jelzéseire adj hasonló válaszokat, hiszen immár átadhatod magad a sikerélménynek, hogy biztosan az ujjad köré csavartad.

Cikkünk Tracey Cox Szuperflört című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük