18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a pasid maszturbálás közben?
18 éven felülieknek
Szeretnéd tudni, min jár a férfi esze, míg magát kényezteti? Nem kell gondolatolvasónak lenned, eláruljuk!

Minden pasi szokott önkielégíteni, attól függetlenül, hogy van-e párja, vagy nincs. Így ha esetleg rajtakapod, vagy szóba kerülne, ne érezd magad megbántva! Nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, és arra gondolni, esetleg kevés vagy számára. A nők hajlamosak mindent túlkombinálni, olykor saját életüket nehezítve ezzel. Te ne tedd! Nincs abban semmi rossz, ha pasid olykor egyedül csinálja. Feszültség-levezetés, semmi más.

A vágy megtestesítője

Bármin és bárkiről is fantáziál kedvesed, soha ne feledd, hogy a valóságot egyik sem képes felülmúlni, ami ugyebár te vagy. Így ha egy jó nő látványa vagy egy erotikus film izgalomba hozza, végül mégiscsak rád gondol majd, alig várva az alkalmat, hogy ágynak dönthessen.

A maszturbálás nem helyettesíti a pasiknál a szeretkezést. Az is könnyen előfordulhat, hogy egy jól sikerült, heves estétek képe lebeg kedvesed lelki szemei előtt, mikor magához nyúl.

Az emlékek felidézése

Persze az lenne a legjobb, ha ilyenkor folyton csak rád gondolna. Sok esetben lehet, hogy így is van. Megeshet, hogy a pasid odavan az orális szexért, te azonban csak ritkán részesíted eme gyönyörökben, így mikor magára marad, felidézi azt a néhány kellemes éjszakát, azon ábrándozva, hogy holnap este talán valósággá válik. Minden pár életében vannak különlegesen jól sikerült együttlétek, melyek emléke hosszan elkíséri őket. Olykor eszébe juthat kedvesednek, és addig mereng a kellemes emléken, míg teljesen felizgul. Ilyenkor ha épp nem vagy a közelében, újraélve a közös gyönyört, kielégíti magát.

Titkos vágyak

A férfiak sokszor vágyakoznak olyasmi után, amit nem kapnak meg. Vagy azért, mert párjuk nem akarja megadni nekik, vagy azért, mert nem is tud róluk. A pasik túlnyomó többsége álmodozott már arról, hogy több lány kényezteti egyszerre. Sokuk kíváncsi, milyen lehet a popsiszex, ám attól tartva, hogy visszautasítod, inkább kiéli ezeket a vágyait fantáziája segítségével.

Akadhatnak azonban olyan titkos vágyai, melyekre te nem is gondoltál, és örömest megtennéd neki. Ezért nagyon fontos, hogy nyíltan tudjatok beszélni a vágyaitokról. Ha párod végre megnyílik előtted, és felfedi álmait, ne neheztelj rá, ha olyasmit hallasz, amihez semmi kedved. Semmi sem kötelező, de könnyen megeshet, hogy forró tippeket meríthetsz a beszélgetésből, és alkalomadtán boldoggá teheted velük választottadat.

Csak még egy kicsit!

Megesik, hogy a férfiak egyszerűen kényelmi szempontból kezdenek neki az önkielégítésnek. Ilyenkor csak magukra figyelhetnek, teljesen elengedhetik magukat, anélkül, hogy vissza kéne fogniuk az élvezeteket. Hiszen sokszor csak a nők kedvéért tartanak ki még egy kicsit, ami persze nagyon jóleső érzés a férfi számára is, ám nagyobb összpontosítást igényel. Ha nem megy az együttléteitek rovására, nincsen benne semmi rossz. Ezért ne tartsd önzőnek kedvesed! Sőt, még jót is tehet a szexuális életeteknek, ha pasid néha ily módon elengedi magát, hisz mikor az együttlétre kerül a sor, biztosan tovább bírja majd.

Mi a helyzet a pornóval?

Aligha akad olyan férfi, akit a szép női test látványa hidegen hagy. A szexfilmek pedig tele vannak kívánatos lányokkal, ráadásul ezek a lányok épp valami olyasmit tesznek a férfivel, aminek a gondolata igen könnyen tűzbe hozza az erősebbik nemet. Felesleges féltékenynek lenni a képernyőn megjelenő színésznőkre.

Nyilván nem szerelmes lett a pasid, pusztán a film hangulata ragadta magával. Ha nem válik rendszerré, ebben sincs semmi kivetnivaló. Sőt, olykor előjátéknak is betehettek valamilyen erotikus filmet. Ha a kemény pornó nem izgat fel, sőt, ellenérzést vált ki, válassz te a kínálatból! Akad olyan film is, ahol inkább csak sejtetnek, mintsem mindent megmutatnak. Vágyfokozónak épp elég.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük