Hamis alibifotók és titkos tartaléktelefon – Félrelépők árulták el, hogyan tartották titokban a viszonyukat

Hűtlenkedők mesélték el a saját trükkjeiket, szabályaikat, amikkel titokban tudták tartani a viszonyukat.

megcsalas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valaki megcsalja a párját, akkor a legtöbb esetben képes mindent elkövetni, hogy partnere ne szerezzen tudomást erről. Ha pedig nem is csak egy egyszerű, egyéjszakás kalandról van szó, hanem egy hosszabb viszonyról, még több erőfeszítést igényel az affér titokban tartása.

A félrelépők gyakran a hazudozás mestereivé válnak, és tényleg a végletekig elmennek azért, hogy ne bukjanak le, és rejtve maradjon a hűtlenségük. Néhány netező részletesen mondta el, hogy pontosan mit is tettek azért, hogy párjuk ne jöjjön rá a csalfaságukra.

Mit tettek a hűtlenkedők, hogy ne bukjanak le?

Egy, a húszas éveiben járó férfi elárulta a neten, hogy hat hónapon keresztül csalta a feleségét úgy, hogy neki fogalma sem volt róla. Mindent elkövetett, hogy ez minél tovább így is maradjon: titkos telefont tartott a vécében, és azon beszélgetett a partnerével, akivel kéthetente találkoztak. A vallomására sokan reagáltak, és osztották meg saját történetüket, módszereiket. Egy Justin nevű férfi például elmesélte, hogy rendszeresen készített fotókat a barátaival, amikor találkoztak, és ezeket küldte el a párjának, amikor rákérdezett, merre jár, miközben ő épp a szeretőjével volt.

- Amikor gyanakodott, csak küldtem neki egy hamis alibifotót arról, hogy éppen a haverokkal szórakozom, és már meg is volt oldva a helyzet – mondta a férfi. Míg egy másik pasi bevallotta, hogy a "védekezés a legjobb támadás" módszert alkalmazta.

- Mindig feljegyeztem, amikor megbántott vagy fájdalmat okozott valamivel, és amikor gyanúsítgatni kezdett a hűtlenséggel, gyorsan témát váltottam, és a fejéhez vágtam, mennyire rossz volt nekem, amikor azt tette – mesélte Richard, akinek így sikerült elterelnie a figyelmet az afférjáról.

 - Nekem a leghasznosabb trükköm az volt, hogy mindig figyeltem a telefonomra. Nem hagytam elöl soha, hogy a páromnak ne is legyen lehetősége belenézni. Ha pedig mégis nyomkodná, ki kell venni a kezéből, és leejteni, vagy akár beledobni a vécébe. Egy új telefon még mindig olcsóbb, mint egy válás – mondta egy másik netező.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Szigorú szabályokhoz tartották magukat

- Sokáig csaltam a férjemet különböző pasikkal. Több szabályom volt, amit betartottam, az egyik legfontosabb, hogy soha nem találkoztam a környékünkön a szeretőimmel, hanem mindig egy városszéli hotelban, hogy csökkentsem a lebukás veszélyét. Csináltam egy titkos e-mail-címet, azon keresztül beszéltem velük, de a Snapchat is megfelelt erre, hiszen automatikusan törli az üzeneteket – árulta el egy hűtlen nő.

- Egy szintén házas férfival volt viszonyom három hónapon keresztül. Mindig ugyanazon a játszótéren találkoztunk, és csakis a kocsiban szexeltünk. Végül valaki lefotózott minket, és zsarolt, hogy elküldi a férjemnek a képeket, így utólag már nem tartottam jó ötletnek a nyilvános találkahelyszínt – mesélte egy másik női hozzászóló.

megcsalas 1

- Mindig kitöröltem az összes üzenetet, és bár hotelszobákban találkoztunk, az volt a szabályom, hogy sosem fizettem kártyával, csakis készpénzzel. Előbbi ugyanis könnyedén lenyomozható – vallotta be egy hölgy.

A fenti vélemények is bebizonyították, mennyi mindenre képes odafigyelni valaki azért, hogy ne lepleződjön le a hűtlensége. Ám ezek a történetek nem ötletként szolgálnak, inkább figyelmeztetésként: segítik könnyebben felismerni a megcsalásra utaló jeleket, viselkedéseket, amelyek egyébként igen sokfélék lehetnek.

Ezt is szeretjük