Éveken keresztül művirágokat öntözött az idős férfi - Felesége a halálból tréfálta meg
Felesége az egyik utolsó akaratával verte át szerelmét.

virag ontozese
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlenül nehéz lehet tudni, hogy valakinek már csak néhány hete vagy napja van hátra. Egy ilyen hír nemcsak a beteget, de a családját is elmondhatatlanul megviseli. A legtöbben ilyenkor igyekeznek megvalósítani a szerettük utolsó kívánságait, és minél több időt tölteni vele.

Néhány évvel ezelőtt ezt tette Antonia Nicol is, akinek édesanyja került kórházba egy súlyos betegséggel. Édesapjával rengeteget látogatták, és minden szavára odafigyeltek, hogy teljesíteni tudják a kéréseit. Nemrég derült azonban ki, hogy szerencsére az asszony az utolsó napjaiban sem veszítette el humorérzékét, mert egy fontos kérésével csupán a férjét akarta átverni.

Évekig műanyag virágokat locsolt az apa

A lány a Twitterén osztotta meg a történetüket, melyben elmesélte, hogy anyja a halála előtt szigorúan megígértette a férjével, hogy locsolni fogja majd a virágait a fürdőszobában. Részletes utasításokat adott a növények gondozására, és arra kérte, hogy igyekezzen életben tartani őket. Nigel természetesen szerelme minden mondatára figyelt, és betartotta az utasításait azután is, miután végső búcsút vettek tőle.

A férfi lelkiismeretesen gondozta a virágokat éveken keresztül, ezért, amikor úgy döntött, hogy nyugdíjasotthonba költözik, és elkezdte összepakolni a dolgait lánya segítségével, nem volt kérdés, hogy a növények sem maradhatnak ki. Ám, amikor el akarták rakni őket, valami nagyon furcsa dolgot vettek észre. Megnézték őket közelebbről, és csak akkor, évekkel később vették észre, hogy valójában az apuka mindvégig művirágokat locsolt. A kezdeti csodálkozás után mindketten jót nevettek az egészen, és szeretettel emlékeztek vissza az asszonyra, na és a humorára.

- Szinte hallom, ahogy anya kuncog - írta a poszthoz Antonia Nicol a Twitteren, akinek megható és vicces történetét már több mint 42 ezren osztották meg. A lány ráadásul utána posztolt még egy fotót arról, ahogy apukája öntöz, és hozzátette: annyira imádta egykori felesége tréfáját, hogy továbbra is locsolja a műanyagból készült növényeket. Hozzátette, hogy mindannyian rendkívül büszkék voltak az édesapjára, amiért ilyen szorgalmasan gondját viselte a növényeknek. Úgy gondolja, anyukája nemcsak tréfából adott ilyen feladatot neki: azért is, hogy egy kicsit elterelje a figyelmét a veszteségről azzal, hogy van egy kis kötelező teendője.

Ezt is szeretjük