Megrendítő fotók: emberek utolsó kívánságai a haláluk előtt
Összefogtak az emberek, hogy teljesíthessék a súlyos betegséggel küzdők végső vágyait.

idos par
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elmondhatatlanul nehéz lehet az a pillanat, amikor valakivel hosszú betegség után közlik az orvosok, hogy már csak néhány hete vagy napja van hátra. A kezdeti sokk után az érintettek nem tehetnek mást, el kell fogadniuk a sorsukat, és a lehető legjobbat, legszebbet kihozni abból a kis időből, ami még megadatott nekik.

A legtöbben ilyenkor természetesen a szeretteikkel akarják tölteni minden percüket, akiknek szintén borzasztóan nehéz feldolgozni egy ilyen hírt. A másik érdekében viszont muszáj a körülményekhez képest jól kezelniük a helyzetet, hogy megadhassanak mindent a nagybeteg családtagjuknak.

A nagybetegek utolsó kívánságai

Vannak, akiknek a hátralévő napokra nemcsak az volt a kérésük, hogy a szeretteikkel lehessenek, hanem még utoljára meg akartak tenni valamit. És aki csak tudott, segített is nekik ebben, hogy úgy távozhassanak, hogy véghezvitték, vagy utoljára még megvalósíthatták, amit szerettek volna. Sőt, ma már olyan alapítványok is léteznek, melyek azt a nemes feladatot vállalták magukra, hogy ezeket a kívánságokat teljesítsék. Az 54 éves Mario kérésének véghezvitelében is ők segítettek. A férfi 25 évig egy hollandiai állatkertben dolgozott, és imádta a munkáját. Azonban agydaganatot diagnosztizáltak nála, és amikor megtudta, hogy már nincs sok ideje hátra, egyértelmű volt, hogy mire vágyik még életében. Szívszorító képeken a nagybetegek végső vágyainak teljesülése.

Ezt is szeretjük