Olyan ajándékot adott a mostohaapjának, amire gondolni sem mert - Az internet a videójukon könnyezik
Ennél szebb meglepetésről nem is álmodhattak volna. Nem csoda, hogy megszólalni is alig tudtak.

apa ajandek cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szülő számára nincs is szebb ajándék annál, amit a gyermekétől kaphat, legyen szó egy rajzról, egy kézzel készített ajándékról vagy akár egy fényképről. Mert nem kell semmi drága, értékes ajándék ahhoz, hogy valaki igazán kifejezze a szeretetét.

Néhányan például csak egyetlen papírt adtak a mostohaapjuknak, ők mégis könnyekben törtek ki a meghatottságtól. Nem is csoda, ha megtudod, mi állt azon a bizonyos lapon.

A legszebb ajándék a nevelőapának

Először egy lány rukkolt elő ilyen gyönyörű ajándékkal a mostohaapjának, akinek fogalma sem volt arról, mit kap. Aztán, amikor kibontotta a csomagolást, azt sem tudta, mit mondjon, sőt, a könnyeitől nem is igazán bírt megszólalni. Lánya a szép ajándéktasakba ugyanis nem mást rejtett, mint az adoptálási kérvény papírjait, hogy nevelőapja hivatalosan is a szülője legyen. Megható ötletét sokan követték, páran pedig hozzá hasonlóan kamerával örökítették meg a szívmelengető pillanatot. Ezeket a csodaszép felvételeket gyűjtöttük össze. Görgess lejjebb, és készülj fel, mert az alábbi videókat te sem bírod majd ki pityergés nélkül.

Gabriella Lynd születésnapján lepte meg a férfit a papírokkal, édesanyja pedig végig videózott, hogy később is visszanézhessék ezt a szép emléket.

Lauren Hernandez 18 évesen, az érettségi buliján készült mostohaapjának ugyanezzel az ajándékkal, aki szintén semmit sem sejtett az egészből.

- A vér szerinti apámmal csak kéthetente találkozom, Joe-val viszont mindennap. Ő mindent megtett értem, és rengeteg helyre elvitt magával - mondta a lány az ABC News-nak.

Ez az apa is csak úgy zokogott a meghatottságtól, amikor meglátta, hogy örökbefogadási kérvény rejtőzik a borítékban.

Misty Nicole Knightot is mostohaapja nevelte egészen kicsi korától, ezért szintén az örökbefogadási papírokkal akarta kimutatni neki háláját és szeretetét. 

Egy másik lány Alzheimer-kórban szenvedő nevelőapját lepte meg, és azért vette videóra az egészet, hogy később is újra tudják nézni, ha esetleg nem emlékezne rá.

A keménynek tűnő apuka szívét annyira megolvasztotta kisfia a papírokkal, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit.

Hatalmas öleléssel és könnyekkel mondott köszönetet egy másik nevelőapa is.

Ez a férfi pedig már szinte felnőttként kérte, hogy hivatalosan is nevelőapja neve kerülhessen nemsokára minden egyes papírjára. A szülő reakciója mindent elmond az érzéseiről.

Ezt is szeretjük