5 jel az elején, ami arra utal, hogy a férfi melletted akar felejteni: jobb, ha mész
Ne hagyd magad kihasználni, mert a végén te jársz pórul.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kapcsolatok kezdeti időszaka rendszerint mámoros, izgalmas és talányos, mindezekkel együtt ugyanakkor veszélyes is, mivel a rózsaszín köd nem mindig enged tisztán látni, és könnyen koppanhat is az ember.

Az egyik leggyakoribb kellemetlenség, ami felmerülhet, hogy a férfi és a nő nem ugyanazt remélik a randiktól, ám ezt a kapcsolatot kevésbé komolyan gondoló fél nem hozza a másik tudomására, aki emiatt a végén csúnyán pórul jár.

Sokszor előfordul például olyan, hogy valaki azért kezd randizgatni, mert az előző szakításából eredő fájdalmat akarja magában csillapítani. Így tulajdonképpen eszközként használja randipartnerét, ami lássuk be, nem túl szép húzás.

Annak érdekében, hogy te elkerülhesd, hogy áldozatává válj egy exét sirató férfinak, jó, ha ismered az árulkodó jeleket, hogy egy ilyen esettel állsz szemben. Az alábbiakban ezeket foglaltuk össze. Jobb, ha menekülsz, amennyiben tapasztalod őket.

Nemrég lett vége a kapcsolatának

Bár sokan hívei a gyors váltásnak, egyik kapcsolatból átugrani a másikba elég rizikós, kétesélyes lehet, mivel egy szakítás után a szívnek regenerálódnia kell, és jó, ha eltelik egy kis idő, amit az ember egyedül tölt. Ha újdonsült randipartnered csak nemrég szakított, sajnos előfordulhat, hogy nem a gyorsan váltók táborát erősíti, hanem csupán nem bírta a hirtelen jött egyedüllétet, és keresett magának valakit, aki mellett felejthet.

Túl sokat beszél az exéről

Ne hagyd, hogy a férfi a pszichológusának nézzen, és órák hosszat panaszkodjon volt kapcsolata miatt! Több mint gyanús, hogy nincs túl rajta, ha sokat beszél neked az exéről. Persze az előző kapcsolatok egy-egy mondat erejéig óhatatlanul szóba kerülhetnek az első találkák valamelyikén, de ha erre többször is és hosszasan sor kerül, a férfi valószínűleg nem egy új kapcsolatra, sokkal inkább megnyugvásra vágyik melletted.

A nő hagyta el őt

Ha már szóba került az előző kapcsolata, és mesélt is róla részleteket, árulkodó jel lehet az is, ha a nő volt, aki kezdeményezte a szakítást. Így ugyanis nagyobb annak a valószínűsége, hogy egy összetört szívű férfival állsz szemben, aki csupán vigaszt keres.

Vagy túl gyors, vagy túl lassú

A kapcsolatok alakulásának nincsenek kőbe vésett szabályai, de előző kapcsolataidhoz vagy egyszerűen az érzéseidhez viszonyíthatod a saját tempótokat. Ha a férfi siettet, sürgeti, hogy lefeküdj vele, lehet, hogy a szexet csak a csajozásba való visszarázódás első lépéseként tartaná számon. Ugyanígy árulkodó, ha húzza az időt, és nem akar előre lépni. Ez utóbbi arra utalhat, hogy még bízik benne, kibékül a volt párjával, és minél messzebbre jutna veled, annál inkább furdalná a lelkiismeret, vagy annál valószínűbb, hogy az exe nem fogadja majd vissza.

Még vannak tőle és róla dolgai a mobiljában

Erre persze ne úgy deríts fényt, hogy titkon, amíg ő a mosdó felé veszi az irányt, belenézel a telefonjába. Véletlenül is megláthatsz bármi ilyesmit a mobiljában, a laptopjában vagy a tabletén - de ha mesél az exéről, akár ő maga is megkeresheti egy-egy képét vagy fontos üzenetét neked, amely utóbbival például saját igazát bizonygathatja a szakítás előtti vitáik egyikével összefüggésben. Ha már idáig fajultak a dolgok, tényleg jobban jársz, ha nem folytatod tovább.

Ezt is szeretjük