18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 tűzforró szextipp az első éjszakára (18+)
Szeretnéd, hogy az első alkalom ne az utolsó legyen? Kövesd tippjeinket, és a pasi garantáltan nem tud majd kiverni a fejéből!

Örök igazság, hogy a férfi szívéhez a gatyáján keresztül vezet az út. Ahhoz tehát, hogy a vibráló egymásra találásból ne csak egyetlen alkalom legyen, nem elég a csábos tekintet és a bájos mosoly - az ágyban is feledhetetlennek kell lenned.

De milyen az a nő, akiről az első éjszaka után menthetetlenül álmodozni kezd a férfi? Most megtudhatod!

Ne csak öltözz!

A férfinál az első pillantás szinte mindent eldönt. Ítél a kinézetből, a mozdulatokból, és felméri, mégis milyen domborulatok várják a ruha alatt. A csábos öltözék tehát fontos, de mivel a pasi úgyis azt figyeli, hogy a textiltengerben hol sejti meg pucér tested formáját, a puszta kinézetnél lényegesebb, hogy hogyan viseled legkülönlegesebb pasivadító gönceidet.

Csak úgy lehetsz igazán szexi, ha testi adottságaiddal és személyiségeddel is tisztában vagy. Nem feltétlenül a kilencven-hatvan-kilencvenre és a címlaplányokat megszégyenítően karcsú derékra bukik a pasi, sokkal inkább a buja kisugárzásra. Ha egy vérvörös fűzőben libbensz be a hálószobába, az vadító látvány lehet, de csak akkor, ha úgy is viselkedsz, mint akin egy vérforralóan szexi fehérnemű van. Ha tehát azt akarod, hogy Ámor nyila előbb találja el a férfit, mint téged, akkor járj mindig egy lépéssel előtte, és vedd át az irányítást az ágyban úgy, hogy észre sem veszi!

A legjobb szexpóz

Ha igazán dögös szerető akarsz lenni, akkor mondj le a gondos szerető ábrándjáról, aki ölbe kapva emel át a hálószoba küszöbén, és kényelmes párnahalomra fektetve gombolja le rólad a blúzt. Tedd félre a romantikát, és vezesd az orránál fogva a pasit! Hidd el, ha pontosan az történik, amire vágysz, az a férfinak is a legjobb. Ha tudod, hogyan érheted el a legkönnyebben a gyönyört, intézd úgy, hogy abban a pozícióban szeretkezzetek, és ne ess abba a hibába, hogy azzal foglalkozol, partnered vajon meg van-e elégedve veled.

Élvezd ki a szex minden pillanatát egy egyszerű szexpózban: az akrobatikus helyzeteket jobb, ha későbbre halasztjátok, amikor már jobban ismeritek egymást. A hagyományos, mélyre hatoló helyzetekben a testi közelséget is kiélvezheted, szenvedélyes csókokkal és óvatos harapásokkal pedig partnered tudtára adhatod, ha közel jársz a csúcshoz.

Ismerd a kéjt!

Az együttlét természetesen soha nem csak egyetlen emberről szól, a férfi mégsem abba a nőbe bolondul bele egyetlen alkalom után, aki a legérzékibb gyönyörrel ajándékozza meg, hanem abba, aki a legnagyobb orgazmust éli át vele. A feledhetetlen szexhez tehát elengedhetetlen, hogy ismerd a saját tested és a gyönyör titkát. Ha hüvelyi úton nem tudsz eljutni a csúcsra, akkor sem kell zavarba jönnöd: válassz olyan pózt, hogy közben izgatni tudd a csiklódat, vagy vezesd a férfi kezét az öledhez, hogy aktus közben simogasson.

Ha gondjaid vannak az orgazmussal, és szeretnéd megtudni, hogyan élheted át a legnagyobb gyönyört, olvasd el cikkünket!

Végjáték

A heves, izzasztó szeretkezés után nem csoda, ha egy kis pihenésre vágysz, azonban feltétlenül maradjon annyi tartalékod, hogy, ha párod még nem jutott el a csúcsra, együttlétetek végén még egy kis kényeztetéssel kielégíthesd. A legtöbb nő első alkalommal nem szereti orális szexszel megkoronázni a szeretkezést.

Ha azonban levetkőzöd a gátlásaidat, és ajkaiddal koronázod meg a tökéletes együttlétet, biztos lehetsz benne, hogy a pasi nem fog egykönnyen kiverni a fejéből. Ha ehhez mégis több intimitásra van szükséged, kényeztetheted a kezeddel is, azonban ebben az esetben erőteljesebb mozdulatokra lesz szükséged, hogy a csúcsra juttasd.

És, hogy mi legyen az utolsó pillanatban? A férfi számára az egyik legvadítóbb élmény egy gyönyörű női has és a gyönyör patakjának találkozása, már, ha nem orális szexről van szó. Mert akkor nem kérdés, hogy a nyelni vagy nem nyelni közül a pasi melyiket választja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük