18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Díjnyertes női fazonok, férfiszemmel (18+)
Szőrösen vagy szőrtelenül? Bizony a női csecsebecsének is van már divatja. Tudd meg, a férfi szerint melyik a győztes szőrzet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múltkorában esett már szó a legszentebb szentség kapujába növesztett sövénykerítés, kertvégi kiskapu milyenségéről. Most pedig megkísérlünk sorrendet találni, rámutatni, illetve csöppnyi személyiségteszttel véleményezést színesíteni – még akkor is, ha a hölgyek esetleg szekér alá tesznek, és karunkat törik a szemérmünk hiánya felett érzett fenenagy haragjukban.

Ne feledjük azonban nagyapám, bölcs tanítómesterem komoly fontosságú szavait, melyeket egyszer ebéd után, az első cigi mellett vágott a fejemhez, a bálamadzagra futtatott szőlőindák árnyékában: "Kisfiam, ne feledd, egy törött kar még mindig jobb, mint két letépett here."

Gedeon bácsi, a nők bálványa

Az abszolút nyertes a frizura. A jókislányok játszótérnek nézték a punci felvidékét, és mindenki örömére nekiálltak mintát tapicskolni rajta. A kedves, hányaveti, játékos női szellem és törődés netovábbja, a kedvesség csimborasszója. Azt adja az intim szféráknak, amit a lucernának a zöld. Gyakorlott, sokat tapasztalt játékosok esküsznek rá – természetes, nem túlerőszakolt, már-már csipkelődős. Kócolj össze! Nosza, bodorítsd vissza a frufrut a búbomon! Nem maci, aki nem ugrik fejest az ilyen málnásba rögtön.

A frizura viselője nem átall kísérletezni, kedves, szertelen kislány maradt, arcára pírt csal a vidámság. Amennyiben a pincér felhúzza az orrát, ha hal mellé vöröset kér, minden további nélkül röhögi ki. Csilingelve nevet, orra még akkor is megnyerően fitos, hogyha nem az. Szívecskét, kisnyulat szab magának, színez, hímez. Büszke a pici pigmenthiányra, kompozíciót hegyez rá. Frigidnek az ilyen nőt még háborúban sem nevezhetjük. Orgazmusa hímtag-állító kabócaének.

Volt egyszer egy kismaci, úgy hívták, hogy Husi Laci

Második helyezettünk: a csupaszság. Picit a célon való túllövésnek tipikus példája, mint ahogy megtapasztalja majd a lányka maga is, mikor az elnyomott szőr forradalmat hirdet, és nőlésnek indul. Nem mintha bajunk lenne vele! Isten őrizz! A férfinép lelke mélyén bujkáló, tavasszal virágba bimbult, 17 éves lánykák felett érzett kívánalmak egészséges levezetésének tatamija nem lehet más, mint a csupaszra borotvált tarság.

A bugyi alatt semmit sem viselő kisasszonyt, a Magyar Népmesék Okos Lányát, akinek ugye tulipán lapult a szoknyája rejtekében, mit ne mondjunk, mint a duracell-nyuszit az elem, úgy élteti a testiség. Képzeletünk szerint nem kapcsol el, ha a felnőttcsatornák elé veti az éjszakai tévézés. Nemrégiben vibrátort vett – Jack Rabbit, kétfülű, csiklóizgató. Az alakjára azonban veszettül vigyáz, sör helyett fehérbort iszik, lángosra, pörköltre nemigen veti a tekintetét. A férfinak meg kell felelni – ez a mantrája, és ezért törődik magával egy perccel többet a szükségesnél. Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémánk, kedves szaktársak!

George of the Jungle

A bronzérmes pedig nem más, mint az érintetlen. A Tarzan otthona, a nemtörődöm. A legnagyobb incidens akkor érheti szegényt, amikor a pasinak az altáji örömök felé áll csókra a szája – kellemetlen, no. Nem finom érzés szőrrel a szájban élvezkedni. Érthető a mindenféle trendiségek ellenében való kiállás, sőt, még talán szimpatikus is kicsit. Csak a következményeket nem szeretjük.

A méltóságos asszony, erdők-mezők úrnője nem hajlandó meghajolni, dereka egyenes, mellyében méltósággal ver még a szíve is. Hogy neki megszabják, hogy előírják, mit, merre, hogyan?

Olyan isten még nem volt. Ő maga azt csinál, ami jólesik neki. A fürdőben haszontalan beretválásokkal tölteni az időt: majd persze. Majd naná. A férfit persze szereti. Vagy nem. Esetleg a nőiség végső diadalába vetett hit vezényli a naturalizmusba. Mik vagyunk mi, hogy megállapítsuk?

Ezt is szeretjük