Ezt habzsolja be szemmel a pasi!
Mit néz meg először a nőn?
A férfiszemek motoznak mindenfelé, ebben biztosak vagyunk. Hogy mégis merre kalandoznak először? Eláruljuk!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csajszik úgy jók, ahogy vannak. Mégis vannak bizonyos részek, melyeken hamarabb akad meg a férfiak szeme: combik, fenekek, cickók, szevasztok!

Nincsen a világon szebb a mellnél

Van egy haver, aki konzekvensen didáknak szólítja őket - ám hiába az akcent, hiába a nyelvtörténeti fekete lyuk, ő is pontosan arra gondol, amire mi, egyszerű halandók, amikor azt mondjuk: kebel. Cici. Didi. Fenséges domborzat.

El sem tudjuk gondolni, milyen érzés viselni a mellet. Ugyan nem a legszentebb szentség, mert ahhoz a bugyi áll legközelebb, de minimum a második szférák zenéje a top ötben. Amikor mell reng az ember orra előtt, nemigen lehet rossz az élet: kölökkorában például kevésbé gondolt öv alá a kissrác, aki mi voltunk, a kebelre vágyott. Mind. Arra a bizonyos puhaságra. Arra a tapintanivaló dimenzióra, ami kitölti a melltartóbeli mindeneket. Arra a másik galaxisra, ahová bejárása csak a Sárm kiterjesztésű úrhajóknak van.

Gyarló a férfi, és irigy a re, mert ő bizony akkor fogja meg, amikor akarja: mert elsőre tényleg a dekoltázs az, ami megragadja a figyelmet. Rálicitálva pedig a bimbótáj - már, hogy pontosan milyen is az. Vajon afféle áfonya, érintésre megpendülő? Vagy világtérkép, hatalmas szélrózsával? Vagy fitos, esetleg kérkedő? És, ha megcirógatom, lúdbőrzik-e? A dekoltázs, mind tudjuk, a kislányok tetrisze, unaloműző sportja: ne tessenek mondani, hogy nem direkt művelik, amit tavasszal, úgynevezett kipakolás címszó alatt cselekedni tetszenek.

Combolni, combolni, combolni

Ennek a lánynak olyan hosszú a lába, hogy sehogy sem akar a fenekéig érni. Ez az asszony afféle, hogy nyújtózkodás nélkül szedi ki a gólyatojást a glóbuszteteji fészekből.

A comb a pin-up lányok csókolomja. A Szentlélek másik neve, a térdkalács előtt. Nyilván köze lehet a húsfogyasztáshoz: az ember a tépőfogaiban érez holmi bizsergést, mikor egy jó falatnyi példányt közelíteni szagol a körúton. A rövid szoknyák alatt, a combokban rajz van. Nem Picasso, inkább a Klimt: az aranyszínű tarot-kártyák, a neccharisnyás kecsesség csimborasszója. A feldicsérése az arányoknak és a puhaságnak, azzal a ronda izével szemben, ami odakünn létezik, és amit úgy neveztünk el: nagyvilág.

Nem véletlen egyébként az az egész babonakör, ami az efféle húsok köré épült a férfifejekben: az öregek mesélik ugyanis, hogy, ha rövid, de arányos a boszorkány lába, akkor nem lesz gond a vetéssel, sőt, a lucernahozam simán duplája lesz a tavalyinak. A Hobó-féle hosszúlábú asszony elcsábultával Forman-filmeket játszik majd a helyi, kicsit hurkaszagú mozi a kultúrházban, ezekben pedig a Tapicska forgalmista rendre elégedetten hümmög a peronoknál, és a fülét bizergázza.

Rossz kislány voltál. Bünti?

Dobó Kata pont ezzel hívta fel magára egy nemzet figyelmét - A miniszter félrelép című vígjátékban ő volt az, aki miatt érdemes volt nekiállni VHS-t másolni. Az ő gyönyörűséges, kerek, zabálnivaló tompora adta el a film egy jó porcióját, ha nem az egészet. Amíg a farkasember a teliholdra ugat, addig a férfi a fenéknek csinálja a nótát.

A lépcsőzés egyetlen értelme a lifttel szemben valójában az, hogy néha a férfinak szerencséje van. Néha megesik, hogy csodálatos szoknyás asszonyok mennek előtte fölfelé az égbe. Épp csak az angyalszárnyakat pörzsölte le róluk a gyár.

A kislányok püspökfalatja az a rész, amibe okvetlenül bele kell harapni. Tejfoggal, keményen. Bugyigamivá lesz a világmindenség olyankor, mely játékban részt vehet minden világpolgár férfi, 10-től 106 éves korig: vajon tangát visel-e? Vagy azt a jóravaló anyósbugyit? Esetleg csipkés semmiséget?

Ezt is szeretjük