18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 orális szextechnika a pornófilmekből (18+)
A szexfilmekből számos izgató orális praktikát elleshetsz: tudd meg, mit érdemes neked is bevetned a hálószobában!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexfilmek között akadnak olyanok, melyek női szemmel is kívánatos módon mutatják be az együttlétet, az orális szex kellemetlenül mély jeleneteit is mellőzve. Nem érdemes tehát nagytakarítást tartanod, ha rábukkansz párod gyűjteményére az egyik fiókban. Ha a kevésbé gusztusos jeleneteket elfelejted, és csajosabb alkotást választasz, akár hasznot is húzhatsz a szexfilmekből.

Egy jól megválasztott erotikus mozi magányos pillanataidban is felcsigázhatja fantáziádat, másrészt pedig a látottak közül számos praktikát érdemes alkalmaznod, amikor szeretnéd elcsábítani párodat. Ha azonban nincs rá lehetőséged, hogy az elsődleges forrásból tanulj, a legjobb orális technikákat itt is megismerheted. Kápráztasd el párodat a legbujább fogásokkal, a gyönyör után pedig dőlj hátra, és élvezd a köszönetet!

Ne tartsd a szádban!

Tény, hogy az orális szex a szájjal okozott örömökről szól, ez azonban nem jelenti azt, hogy végig a szádban kellene tartanod párod férfiasságát. Kényeztesd felváltva az ajkaiddal, majd a nyelveddel, hiszen ahogy a szexfilmekben is sokszor látható, időnként az ajkak közreműködése nélkül okozhatod a legizgatóbb pillanatot párodnak.

A férfi ugyanis nem csak érezni, látni is szereti, mi folyik odalent, és bizony nem csak a te tevékenységedben, de saját szerszámában is szívesen gyönyörködik. Ha szeretnéd különleges élménnyel megajándékozni partnered, izgasd a száddal változó ütemben, majd amikor állkapcsod elfáradt, ne tarts teljesen kényeztetésmentes szünetet.

Játszadozz tovább péniszével kicsit lassabb ritmusban, úgy, hogy csak a nyelveddel és a kezeddel érinted. A pihenő nemcsak neked jön jól: párod számára is sokkal élvezetesebb lesz az orgazmus, ha nem sieted el a dolgot, hanem elnyújtott gyönyört okozol neki a megfelelően időzített szünetekkel.

Fontos!
A filmekben látható durvább jeleneteknek természetesen nincs közük a valósághoz. Ha partnered részéről olyan gesztust tapasztalsz, amit kellemetlennek tartasz, feltétlenül jelezd felé. Ha szükségét érzed, vess véget az aktusnak, hiszen ebben a helyzetben te irányítasz: az orális szex nem csak a pasiról, rólad is szól.

Nézz a szemébe!

Nem csak a lent zajló események tehetik különlegesen élvezetes élménnyé az orális szexet, de mindezt tovább fűszerezheted azzal, ha nemcsak a fejed búbját mutatod a pasi felé, hanem időnként a tekintetedet is mélyen az övébe fúrod.

Bár a pornósztárok többnyire a kamerával teszik mindezt, valójában ugyanaz a gesztus: sokkal élvezetesebb lesz tehát az aktus partnered számára, ha láthatja rajtad, hogy te is örömmel kényezteted őt. Természetesen nem kell végig követned a szemeddel, de néhány forró pillantás minden bizonnyal közelebb repíti a csúcshoz.

Számodra is fontos lehet, hogy szemmel tartsátok egymást, hiszen, ha látod a tekintetében az élvezetet, máris nem lesz egyoldalú dolog a szájmágia, és benned is könnyebben lángra gyúl a szenvedély. Azt pedig talán már mondanunk sem kell, hogy minél jobban élvezed te magad az orális szexet, a pasinak is annál gyönyörtelibb élmény lesz.

Csavard fel a hangerőt!

Mivel képtelenség az egész aktus alatt szemmel kommunikálni, nem árt, ha élvezetednek hangot is adsz. Sok nő úgy gondolja, hogy az orális szex közben hangot kiadni teljesen természetellenes, és mindez csak a pornófilmeknek köszönhetően ütött szöget a pasik fejében.

Ha nem is okoz akkora gyönyört neked, amikor ajkaiddal kényezteted partnered, hogy az a kéj önkéntelen hangjait csalja elő belőled, nem árt, ha megtöröd a néma csendet néhány szenvedélyes sóhajjal. Ha kellemetlennek érzed a hangoskodást, miközben a szádban van valami, elég akkor véget vetned a némaságnak, amikor pihenőt tartasz, és csak a nyelved van elfoglalva.

Hidd el, partnered hálás lesz érte, ha eltanulod a szexfilmekből ezt az alapvető motívumot, hamarosan pedig neked sem esik majd nehezedre. Amennyiben nagyon távol áll tőled a hangoskodás, és az együttlétet sem zajosan szereted, hosszabb és bujább szemezésekkel kiválthatod az aláfestő zenét.

Ne ragaszkodj az ágyhoz!

A legkényelmesebb testhelyzet az orális szexhez az, amikor partnered hanyatt fekszik, és lábai közé helyezkedve hajolsz fölé. Ha azonban végiggondolod eddigi szexfilmes élményeidet, ezen alkotásokban az aktus többnyire másképp történik.

Ne ragaszkodj hát az ágyhoz te sem, és próbálj egy kis változatosságot vinni a dologba: a pasid garantáltan nem tiltakozik majd, ha ezzel a módszerrel igyekszel rávenni, hogy kényelmes karosszékében ülve a monitor helyett rád koncentráljon.

Megpróbálkozhatsz a zuhanyzóval is, ez azonban csúszós terep, bár annál izgatóbb lehet, hogy - téged is beleértve - minden nedves. Hasonló körülmények között a térdelő pozíció a legkényelmesebb, miközben partnered előtted áll, bár pocakméretétől függően elképzelhető, hogy így nem tudsz majd a szemébe nézni. Csak a fantáziádon és természetesen az ő vágyán múlik, hogy a lakás mely pontjain és milyen pozícióban kényezteted orális szexszel, de ezekre a rafinált praktikákra biztosan emlékszik majd.

Ezt is szeretjük