A 24 éves nővel megtörtént minden menyasszony rémálma: férje nem jelent meg az esküvőn
Hatalmas esküvőt szerveztek, de a nagy napon a menyasszony egyedül maradt.

manow jutathip
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A menyasszonyok általában halálra izgulják magukat az esküvő előtt, hogy minden tökéletes legyen, főleg akkor, ha ők szervezték szinte az egész lagzit. Rettegnek, nehogy hiányozzon valami, nehogy baki csússzon dologba, és persze azon is aggódnak, hogy nem mossa-e majd el egy hatalmas vihar az egészet.

Ezek a problémák viszont eltörpülnek ahhoz képest, ami egy fiatal nővel történt. Neki ugyanis az összes ara legnagyobb rémálma teljesült: vőlegénye felültette az esküvőn.

Nem jelent meg a vőlegény az esküvőn

A 24 éves Manow Jutathip Nimnual megismerkedésük után nem sokkal igent mondott párjának. Megegyeztek a hozományban, megbeszélték a pénzügyeket is, és mindkettőjük családja beelegyezett a frigybe. Elkezdték a lagzi szervezését, kiküldtek nagyjából ezer meghívót, lefoglalták a 170 asztalos helyszínt is, sőt, még a közös képeket is elkészítették. Egy héttel a nagy nap előtt viszont komoly problémáik adódtak.

manow jutathip1

A menyasszony megtudta, hogy jövendőbelijének másik nő is van az életében, és valószínűleg többször félre is lépett. Fel is rótta ezt a párjának, aki megígérte, hogy többet nem tesz ilyet. Biztosította a nőt arról, hogy megszakítja a kapcsolatot a harmadik féllel, és arról is, hogy a szombati esküvőn minden rendben lesz. Bármilyen meglepő is, az ara elfogadta a bocsánatkérést, és belement a folytatásba, de egy nappal a ceremónia előtt már nem érték el a vőlegényt. Ekkor kellett volna ugyanis a két családnak találkoznia, de a fiatal férfi rokonai nem tudtak kapcsolatba lépni vele.

Élőben közvetítette a beszédét

Vasárnap a menyasszony már esküvői ruhában várta a párját, és a vendégek is türelmetlenkedve nézték az órájukat, mert már régóta el kellett volna kezdődnie a szertartásnak, de még nem történt semmi. Amikor már biztos volt, hogy sem a vőlegény, sem a családja nem megy el, az arra összeszedte minden bátorságát, és felsétált a színpadra, hogy elmondja: vőlegénye felültette. Megköszönte a családjának, a rokonainak és a meghívottaknak, hogy elmentek, majd bejelentette, hogy az esküvő elmarad, mivel a férjjelölt nem ment el. Elnézést kért, hogy nem figyelt eléggé oda a jelenlévőkre, ráadásul az egész jelenetet élőben közvetítette a Facebook-oldalán.

A videót azóta több mint  5,8 millióan látták, és 31 ezren meg is osztották. A lány rengeteg bátorító hozzászólást kapott az emberektől, akik kifejezték a sajnálatukat, és arra biztatták, hogy ne adja fel, mert meg fogja találni élete szerelmét. 

Félresikerült esküvői fotók

A lagzikon nem mindig sülnek el úgy a dolgok, ahogyan azt az ifjú pár szeretné. Például a romantikusnak szánt képek között biztosan lesz jó néhány vicces és kínos. Pont, amilyenek a következő fotók. Ezeket biztosan nem tennék ki az otthonukba a szerelmesek.

Ezt is szeretjük