Romantikus esküvői videót akartak, katasztrófa lett a vége - Minden menyasszony rémálma
Romantikus moziba illő jelenetet szeretett volna videóra vetetni a pár, de az eredmény egy katasztrófafilmbe vagy egy vígjátékba passzol inkább.

eskuvoi video cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb menyasszony igyekszik a lehető legtökéletesebbre szervezni a nagy napot. Hiszen mindenki azt szeretné, hogy élete egyik legfontosabb eseménye gyönyörű legyen, és minden úgy süljön el, ahogyan azt tervezte.

A párok nagy része számára nemcsak az a fontos, hogy a ceremónia és a lagzi legyen felejthetetlen, hanem az is, hogy meseszép, szerelmes fotók készüljenek róluk az esküvőn vagy éppen utána, melyek aztán a közös lakás romantikus díszei lehetnek. Na és persze, a neten is meg lehet osztani őket.

Rémálom lett a romantikus videóból

Előfordul azonban - elég sokszor -, hogy kisebb-nagyobb baki csúszik a szervezésbe, vagy nem olyanra sikerülnek azok a képek, amilyenre szerették volna. A leggyakoribb, hogy valaki besétál a fotóba, esetleg a háttérben történik valami extra kínos jelenet. Egy párral viszont egészen más történt, és a menyasszony ruhája bánta. A jelenetet az esküvői videó készítője, Bruce Neil vette fel, aki elárulta, hogy a szerelmesek egy filmbe illő felvételt szerettek volna arról, hogy a vőlegény az ölében a menyasszonnyal forog a tengerparton, a homokban. Hát, az biztos, hogy nem így gondolták.

Az elképzelés az volt, hogy a férfi a naplementében a víz mellett kapja ölbe újdonsült feleségét, és addig pörögnek majd, amíg csak tudnak. Az első rész még úgy, ahogy meg is valósult, bár egy kicsit nehézkesen ment, aztán egyre csak gyorsabban és gyorsabban forogtak, hogy tökéletes legyen a felvétel. Egészen addig, amíg a vőlegény meg nem botlott egy nagy kődarabban, el nem veszítette az egyensúlyát, és bele nem esett a sárba. Közben a menyasszonyt is elejtette, akinek a hófehér ruhájából másodpercek alatt sárgás-barnás foltos lett. Bár nevettek a baleseten, azért a nő arcán látszik, hogy próbálja elfedni a mérgét és a kétségbeesését. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A legrosszabb pedig, hogy nem az esküvő után készítették el a videót, hanem közben ugrottak le forgatni. Úgyhogy, szegény pár sétálhatott vissza tiszta vizesen és sárosan, hogy aztán tovább ünnepeljenek a vendégekkel. Valószínűleg most a menyecskeruha előbb szerepet kapott a lagzin, mint általában.

Az biztos, hogy a fehér ruhás fotókról és videókról már lemondhattak, de még mindig jobban jártak, mint az a pár, akinek az esküvőjét nem egy saras ruhaköltemény, hanem egy féltékeny szerető rontotta el.

A legcikibb esküvői fotók

Vannak, akiknek nem szerencsétlen véletlenek, hanem a túl sok Photoshop rontja el az esküvői képeit. A következő, szerelmesnek szánt fotókat el sem tudjuk képzelni, hogy gondolták.

Ezt is szeretjük