Miért vagy érzéki a férfiak szerint? Válassz egy nyári gyümölcsöt, és megtudhatod
Mindenkiben más adja a férfiszem számára vonzó pluszt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Önmagunkat kívülről legfeljebb videofelvételen láthatjuk, ám akkor sem úgy, mint mások, hiszen saját magáról az ember nem tud kívülállóként véleményt alkotni. De akkor mi lehet a módja, hogy többet megtudjon magáról, milyen is ő mások, különösen a férfiak szemében?

Erre valók az önismereti tesztek, legyenek bár többkérdésesek vagy gyorsak. Most egy utóbbi típusút nézz meg! Miért látnak téged érzékinek a férfiak? Válassz egyet a képen látható hat nyári gyümölcs közül, és olvasd el a leírást! Fontos, hogy ne gondolkodj sokat, amire elsőre ráböksz, amellett dönts!

Sárgabarack: mint a sárgabarack, egyszerre vagy fanyar és édes. Nálad sohasem tudhatja a férfi, melyikre számítson, ami izgalmassá tesz téged.

Szeder: különleges vagy, cseppet sem olyan, mint más nők. Vad vagy, akár egy betöretlen kanca, ám aki közel kerül hozzád, megismeri, mennyire édes vagy.

Cseresznye: minden mozdulatodban, gesztusodban ott az érzékiség, a szexualitás. Akár a piros cseresznye, a te ajkad is csókra csábítja a férfiakat.

Dinnye: telhetetlen vagy, habzsolnád az életet, és ugyanilyen vagy a pároddal szemben is. Minden érintéseddel, tekinteteddel szinte felfalnád, amit ő imád.

Málna: van benned valamiféle ambivalencia. Szűziesség és egyben kendőzetlen, belülről fakadó bujaság. Ez a két tulajdonság együtt őrjítő a pasik számára.

Őszibarack: gömbölyded idomaid kívánatosak a férfiak számára. Nőies vagy, bájos, imádnivaló az arcodra kiülő pír, ha zavarba jössz: mint a napérlelte őszibarack színe.

Kiábrándító tulajdonságok

Mely női tulajdonságok ábrándítják ki a férfiakat? Kattintsd végig a cikket, és kiderül!

OLVASD EL EZT IS!

hiba lead
  • családállítás
  • féderer ágnes

6 tipikus női hiba a párkapcsolatban

szoke no
  • női tulajdonság
  • Kapcsolat

7 női dolog, amit imádnak a pasik

Ezt is szeretjük