Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket

A felek viselkedése árulkodik az erős szexuális vonzalomról egy randevún. Ezekre a jelekre érdemes odafigyelni.

randi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A randevúk során érdemes odafigyelni a másik viselkedésére, testbeszédére, hiszen ezek sok mindenről árulkodnak. Többek közt az is leolvasható belőlük, ha erős szexuális vonzalmat érez partnere iránt. 

Bár mindenki különböző, és mindenki máshogy reagál, gesztikulál, vannak olyan alapvető jelek, amelyek a legtöbb esetben arról mesélnek, hogy a felek nagyon is vonzódnak egymáshoz, megvan köztük a szikra, a kémia. Eláruljuk, melyek ezek.

Az erős szexuális vonzalom jelei

Szemkontaktus

Az erős, hosszú szemkontaktus nem csupán vonzódásra, hanem igazi érdeklődésre utal, ráadásul hozzájárul ahhoz, hogy két ember jobban megnyíljon egymás előtt. Ha azt veszed észre, hogy a másik mélyen a szemedbe néz, figyel rád, esetleg még a pupillái is kitágulnak, akkor valóban érdeklődik irántad. 

Közeledés

Ha a felek közt megvan a szikra, akkor jellemző, hogy vágynak egymás közelségére, érintésére. Amennyiben lehet, egymás mellé ülnek, közelebb húzódnak, össze-összeér a kezük, megérintik egymást. Igyekeznek fokozni a fizikai kontaktust, ezzel együtt pedig az intimitást is.

Kacérkodás

A vonzalomtól túlfűtött randevúk csak úgy hemzsegnek a kacérkodástól. Legyen szó flörtölő pillantásokról vagy mozdulatokról, dicséretekről, bókokról, visszafogott szexuális utalásokról, mind-mind arról árulkodnak, hogy erős a két ember között a kémia.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sok nevetés

Amikor a felek elsöprő vonzalmat éreznek, az alapvetően pozitívvá teszi a randevú egész hangulatát. Mivel jól érzik magukat egymás társaságában, sokat mosolyognak, nevetnek, és nincs szükség arra, hogy erőltetett módon csikarjanak ki magukból kedves reakciókat. Ráadásul, ha valakinek tetszik a randipartnere, akkor általában sokkal viccesebbnek, szórakoztatóbbnak is találja az illetőt.

Kérdésekkel tűzdelt beszélgetések

Amikor a felek valóban, igazán érdeklődnek és vonzódnak egymás iránt, akkor nem kell azon gondolkodniuk, hogy milyen témákat dobjanak fel, hogy elkerüljék a kínos csendet. Ilyenkor ugyanis a beszélgetések természetesebbé, könnyedebbé válnak, és szinte csak úgy záporoznak a kérdések, hiszen a partnerek minél többet akarnak tudni egymásról. 

Zavarban lévő felek

Annak ellenére, hogy a kommunikáció gördülékenyen megy, általában egy kis zavartság is megjelenik ilyenkor - pontosan az erős vonzalom miatt. Ha valaki nagyon is az esetének találja a másikat, akkor ritkán tudja csak elkerülni, hogy néha zavarba jöjjön, főleg a bókok vagy a kérdések során. Tehát az elpirulás, a kusza mondatok, az elpillantások sokszor jót jelentenek.

Nyílt testbeszéd

Ha megvan a kémia, arról a testbeszéd is árulkodik: a zárt pozíciók helyett a nyitott testtartások jellemzőek. A felek egymás felé fordulnak felsőtestükkel és lábfejeikkel is, nem teszik karba a kezüket, és nem keresztezik lábaikat sem. Sokszor előfordul az is, hogy másolják egymás mozdulatait, ami szintén az erős szimpátia jele.

Jelek, hogy nincs meg a kémia

Sokak szerint nélkülözhetetlen, hogy meglegyen a kémia két ember között, hiszen ez nemcsak a kezdeti tüzet és szenvedélyt adja meg, hanem a kötődés, az intimitás és a boldog kapcsolat alapjait is. Való igaz, hogy ha már az elején nincs egy apró szikra sem a felek közt, érdemes átgondolni, hogy van-e értelme a folytatásnak. Ha a következőket veszed észre az első néhány találkozás során, nyoma sincs a kémiának. 

Ezt is szeretjük