Egy ritka betegség miatt semmire sem emlékszik múltjából a lány: párja megható módon hódította meg újra

A szerelmespár története szinte romantikus filmbe illő: a lány minden emlékét elveszítette, de a fiú nem adta fel, és újra meghódította.

sophie clayton cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sophie Clayton és Jonathan Wilson két és fél éve alkottak egy párt, amikor a fiatal angol lány egyszer csak rosszul lett. Először az orra vérzett, majd néhány perc múlva kétségbeejtő tüneteket produkált.

Pillanatok alatt elfelejtette a pin kódját, az aznapi dátumot, sőt végül már a saját nevét is, ezért szülei gyorsan mentőt hívtak hozzá.

Egész életét elfelejtette a 26 éves lány

A 26 éves lánynál egy ritka neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak, mely miatt az agy és az idegrendszer közötti ingerület átvitelben zavar keletkezik. Emiatt az összes addigi emlékét teljesen elveszítette, és sem családtagjait, sem szerelmét nem ismerte fel. Az orvosok nem tudták visszafordítani a folyamatot, ezért mindent újra kellett tanulnia. Szülei igyekeztek gondját viselni, és újra megismertetni vele mindent, párja, Jonathan pedig egészen megható, romantikus filmbe illő módon érte el, hogy Sophie újra beleszeressen.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük