15 jel, hogy elmúlt a szerelem
Már csak megszokásból vagytok együtt, vagy van még tűz a kapcsolatban? Galériánkban bemutatjuk a szerelem végének jeleit.

Dia

Haverok első helyenHa azt veszed észre, hogy a fontossági listán egészen hátra csúsztál, és a párodnak fontosabbak a barátai, mint te, könnyen lehet, hogy nem minden a régi köztetek. Amennyiben pedig nem csak szívesebben megy sörözni a barátokkal, de mintha menekülne előled a pasi, könnyen lehet, hogy azért teszi, mert már nem szeret, de nem akar szembesíteni a ténnyel.

Haverok első helyen

Ha azt veszed észre, hogy a fontossági listán egészen hátra csúsztál, és a párodnak fontosabbak a barátai, mint te, könnyen lehet, hogy nem minden a régi köztetek. Amennyiben pedig nem csak szívesebben megy sörözni a barátokkal, de mintha menekülne előled a pasi, könnyen lehet, hogy azért teszi, mert már nem szeret, de nem akar szembesíteni a ténnyel.

Dia

 	Csak a munka  	Ha azt veszed észre, hogy a kapcsolatotok nem áll másból, csak a napi rutinból, az komoly baj lehet. Amennyiben egy tizedrangú e-mail elolvasása is fontosabb, mint egy ölelés, és beszélgetéseitek is csak arra korlátozódnak, hogy mi történt veletek aznap, minden jel szerint elmúlt a szerelem. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt tedd, hogy a sok túlóra ne álljon közétek » 	 

Csak a munka

Ha azt veszed észre, hogy a kapcsolatotok nem áll másból, csak a napi rutinból, az komoly baj lehet. Amennyiben egy tizedrangú e-mail elolvasása is fontosabb, mint egy ölelés, és beszélgetéseitek is csak arra korlátozódnak, hogy mi történt veletek aznap, minden jel szerint elmúlt a szerelem.

Kapcsolódó cikk:
Ezt tedd, hogy a sok túlóra ne álljon közétek »

 

Dia

ÉvfordulókGyakran szokás emlegetni, hogy a férfiak hajlamosak elfelejteni az évfordulókat. Az igazság azonban az, hogy amíg egy pasi szeret, addig néhány jeles eseményről feltétlenül megemlékezik, ha aznap is kap észbe, amikor az ajándékot át kell adnia. Ha a születésnapodat, a találkozásotok napját, és azt is elfelejti, hogy szombatra egy vacsorát ígért, valószínűleg már nem a régi köztetek a szerelem.

Évfordulók

Gyakran szokás emlegetni, hogy a férfiak hajlamosak elfelejteni az évfordulókat. Az igazság azonban az, hogy amíg egy pasi szeret, addig néhány jeles eseményről feltétlenül megemlékezik, ha aznap is kap észbe, amikor az ajándékot át kell adnia. Ha a születésnapodat, a találkozásotok napját, és azt is elfelejti, hogy szombatra egy vacsorát ígért, valószínűleg már nem a régi köztetek a szerelem.

Dia

 	Más nőket néz  	Ha párod csak veled hideg az utóbbi időben, ám a többi nő felé annál élénkebb érdeklődéssel fordul, könnyen lehet, hogy kihűltek az érzelmei. Amennyiben alapvetően nem is az a típus, aki minden nőről lenézi a ruhát, de elkezd flörtölni és kalandokat keresni, érdemes gyanakodnod. 	 	Kapcsolódó cikk: 	7 veszélyes nőtípus, aki elveheti a párod »

Más nőket néz

Ha párod csak veled hideg az utóbbi időben, ám a többi nő felé annál élénkebb érdeklődéssel fordul, könnyen lehet, hogy kihűltek az érzelmei. Amennyiben alapvetően nem is az a típus, aki minden nőről lenézi a ruhát, de elkezd flörtölni és kalandokat keresni, érdemes gyanakodnod.

Kapcsolódó cikk:
7 veszélyes nőtípus, aki elveheti a párod »

Dia

Magányos éjszakákHa párod egyre többet hagy egyedül, és az eddigi közös programokra sem visz magával szívesen, az biztos jele lehet annak, hogy hűlni kezd a kapcsolatotok. Az éjszakai magány azonban már ennél is rosszabb: ha megesik, hogy nem is jön haza és nem tudod, merre járhat, valószínűleg nem csak kiszámíthatatlan, de érzelmi téren is megingott.

Magányos éjszakák

Ha párod egyre többet hagy egyedül, és az eddigi közös programokra sem visz magával szívesen, az biztos jele lehet annak, hogy hűlni kezd a kapcsolatotok. Az éjszakai magány azonban már ennél is rosszabb: ha megesik, hogy nem is jön haza és nem tudod, merre járhat, valószínűleg nem csak kiszámíthatatlan, de érzelmi téren is megingott.

Dia

 	Hideg ölelés  	Ha meg akarod ismerni a pasi valódi érzelmeit, figyeld a testbeszédét! Ha már nem szeret, szoros ölelés helyett csak kényszerből viszonozza gesztusaidat, ő maga pedig nem is kezdeményez. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Akar téged, vagy nem? - Testbeszéde elárulja »

Hideg ölelés

Ha meg akarod ismerni a pasi valódi érzelmeit, figyeld a testbeszédét! Ha már nem szeret, szoros ölelés helyett csak kényszerből viszonozza gesztusaidat, ő maga pedig nem is kezdeményez.

Kapcsolódó cikk:
Akar téged, vagy nem? - Testbeszéde elárulja »

Dia

Idegesítő apróságokAz apró hibáid, a széthagyott cipők, a felhalmozott divatcikkek korábban nem borították ki a pasidat, az utóbbi időben azonban falra mászik tőlük? Ha nem képes elnézni azt, amit régen egy mosollyal intézett el, és rendszerint veszekedés kerekedik a széthagyott cipőből, lehet, hogy már nincs meg az a szerelem, ami a hibáidat is szeretnivalóvá tenné.

Idegesítő apróságok

Az apró hibáid, a széthagyott cipők, a felhalmozott divatcikkek korábban nem borították ki a pasidat, az utóbbi időben azonban falra mászik tőlük? Ha nem képes elnézni azt, amit régen egy mosollyal intézett el, és rendszerint veszekedés kerekedik a széthagyott cipőből, lehet, hogy már nincs meg az a szerelem, ami a hibáidat is szeretnivalóvá tenné.

Dia

 	Nem mondja, hogy szeret  	Bár nem minden pasi a szavak embere, azért néhányszor a legmorózusabb is kimondja, ha szeret. Amikor azonban már nem érez úgy, ahogy régen, érthető módon a vallomások is elmaradnak. A legbiztosabb jel, ha a te szavaidra sem kapsz választ a férfitól, csak egy zavart, kitérő mondatot. 	 	Kapcsolódó cikk: 	A pasinak ez többet mond, mint a szó: szeretlek »

Nem mondja, hogy szeret

Bár nem minden pasi a szavak embere, azért néhányszor a legmorózusabb is kimondja, ha szeret. Amikor azonban már nem érez úgy, ahogy régen, érthető módon a vallomások is elmaradnak. A legbiztosabb jel, ha a te szavaidra sem kapsz választ a férfitól, csak egy zavart, kitérő mondatot.

Kapcsolódó cikk:
A pasinak ez többet mond, mint a szó: szeretlek »

Dia

VeszekedésekMinden kapcsolatban akadnak viták, hiszen nincs két ember, aki teljesen összepasszolna. Ahhoz, hogy működjön a szerelem, csiszolódni kell, de ha a veszekedések már nem a kompromisszumról szólnak, csak a dühről, az intő jel lehet. Ha a jelentéktelen apróságok is komoly veszekedésekbe torkollnak, valószínűleg azért lehet, mert már nem lángol köztetek a szerelem.

Veszekedések

Minden kapcsolatban akadnak viták, hiszen nincs két ember, aki teljesen összepasszolna. Ahhoz, hogy működjön a szerelem, csiszolódni kell, de ha a veszekedések már nem a kompromisszumról szólnak, csak a dühről, az intő jel lehet. Ha a jelentéktelen apróságok is komoly veszekedésekbe torkollnak, valószínűleg azért lehet, mert már nem lángol köztetek a szerelem.

Dia

 	Már nem veszekszik  	Amíg viták vannak, addig legalább megoldásra van esély. Ha azonban a pasi már a hangját sem emeli fel, egyszerűen csak átnéz rajtad, és nem hajlandó tudomásul venni a problémáidat, minden bizonnyal már nem szeret.  	Kapcsolódó cikk: 	Tönkremehet a kapcsolatod, ha sosem vitáztok »

Már nem veszekszik

Amíg viták vannak, addig legalább megoldásra van esély. Ha azonban a pasi már a hangját sem emeli fel, egyszerűen csak átnéz rajtad, és nem hajlandó tudomásul venni a problémáidat, minden bizonnyal már nem szeret.

Kapcsolódó cikk:
Tönkremehet a kapcsolatod, ha sosem vitáztok »

Dia

Közös menekülésHa a szerelem szépen lassan alszik ki, és nem viharos véget ér, nehezebb észrevenni, hogy elmúlt. De ha a közös intim programok helyett egyre többször áll a hétvégétek bevásárlásból, mozizásból, és csupa tömeges programból, lehet, hogy a magány elől menekültök. Arra, hogy miért nem szeretnétek kettesben maradni, már magatoknak kell megkeresnetek a választ.

Közös menekülés

Ha a szerelem szépen lassan alszik ki, és nem viharos véget ér, nehezebb észrevenni, hogy elmúlt. De ha a közös intim programok helyett egyre többször áll a hétvégétek bevásárlásból, mozizásból, és csupa tömeges programból, lehet, hogy a magány elől menekültök. Arra, hogy miért nem szeretnétek kettesben maradni, már magatoknak kell megkeresnetek a választ.

Dia

 	Nincs mondanivalótok  	Ha nem csak az érzelmek, de a szavak is elválasztanak benneteket, az utolsó állomásához érkezett a kapcsolatotok. Amikor már nincs miről beszélnetek, valójában már a problémák megoldását is feladtátok, és mindkettőtök részéről kevés érzelem maradt ahhoz, hogy legyen miért együtt maradnotok. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Ezért fontos a kommunikáció a kapcsolatban »

Nincs mondanivalótok

Ha nem csak az érzelmek, de a szavak is elválasztanak benneteket, az utolsó állomásához érkezett a kapcsolatotok. Amikor már nincs miről beszélnetek, valójában már a problémák megoldását is feladtátok, és mindkettőtök részéről kevés érzelem maradt ahhoz, hogy legyen miért együtt maradnotok.

Kapcsolódó cikk:
Ezért fontos a kommunikáció a kapcsolatban »

Dia

Távolságtartó álomLehet valamilyen egyszerű, élettani oka is annak, ha egymástól távol alszotok, de ha korábban ez nem volt jellemző, érzelmi hidegségre is utalhat. Ha a pasi úgy fekszik melléd, hogy hátat fordít, nem érint meg és el is húzódik a simogatásodtól, már csak jelképesen kovácsol össze benneteket a franciaágy.

Távolságtartó álom

Lehet valamilyen egyszerű, élettani oka is annak, ha egymástól távol alszotok, de ha korábban ez nem volt jellemző, érzelmi hidegségre is utalhat. Ha a pasi úgy fekszik melléd, hogy hátat fordít, nem érint meg és el is húzódik a simogatásodtól, már csak jelképesen kovácsol össze benneteket a franciaágy.

Dia

 	Kevés szex  	A szex nem csak természetes része a harmonikus kapcsolatnak, de jó jelzője is annak, hogy éppen hányadán álltok. Ha párod, aki egyébként mindig kapható volt egy kis huncutkodásra, többé nem szívesen bújik ágyba veled, valószínűleg azért nem kíván, mert már az érzelmei sem a régiek. 	 	Kapcsolódó cikk: 	6 gyakori kifogás, ami akadályozza a jó szexet »

Kevés szex

A szex nem csak természetes része a harmonikus kapcsolatnak, de jó jelzője is annak, hogy éppen hányadán álltok. Ha párod, aki egyébként mindig kapható volt egy kis huncutkodásra, többé nem szívesen bújik ágyba veled, valószínűleg azért nem kíván, mert már az érzelmei sem a régiek.

Kapcsolódó cikk:
6 gyakori kifogás, ami akadályozza a jó szexet »

Dia

Kiüresedett kapcsolatHa valójában egyikőtökben sem maradtak érzelmek, és csak egymás mellett éltek, valószínűleg már régebben elindultatok a lejtőn. Amennyiben többé nem érzitek azt, hogy aktív részét képeznétek a másik életének, minden jel szerint meghalt a szerelem.

Kiüresedett kapcsolat

Ha valójában egyikőtökben sem maradtak érzelmek, és csak egymás mellett éltek, valószínűleg már régebben elindultatok a lejtőn. Amennyiben többé nem érzitek azt, hogy aktív részét képeznétek a másik életének, minden jel szerint meghalt a szerelem.
Ezt is szeretjük
Fotó: