Rákban elhunyt feleségétől kap leveleket a férfi - 2 éve folyamatosan újabb üzeneteket talál
Egy nő megvalósította azt, ami az egyik legismertebb romantikus filmben történt: halála után is üzeneteket küld szerelmének.

szerelmes uzenet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kate Pointon a nyaralás alatt kezdett erős, nem múló fájdalmat érezni a hátában. Néhány nap után orvoshoz fordult, aki rossz hírt közölt: kiderült, hogy a nőnél a szarkóma egy igen agresszív fajtája alakult ki.

Az orvosként dolgozó nő kitartóan küzdött a daganatos betegséggel, mindent megtett, és minden kezelésnek alávetette magát azért, hogy meggyógyuljon. Egy 2013-as műtéte során azonban vérmérgezést kapott, és a kórházban kellett maradnia.

Halála után is szerelmes üzeneteket küld férjének

Kate állapota egyre rosszabb lett, férje végig mellette maradt, és támogatta, ami hatalmas erőt adott neki a további harchoz. Sajnos 34 éves korában, a 11. házassági évfordulójukon elhunyt. Chris borzasztóan nehezen viselte felesége halálát, és fogalma sem volt, hogy tudja majd feldolgozni a történteket.

szerelmes uzenet 1

A férfinak nem sokkal később eszébe jutott, hogy felesége egy dobozt rejtegetett az ágyuk alatt, amit nem szabadott kibontania. A nő a lelkére kötötte, hogy csak akkor nézhet bele, ha ő meghalna. Még aznap kinyitotta, és több levelet talált benne, melyeket szerelme felcímkézett az alapján, hogy mikor nézheti meg: volt, amit a halála napján olvashatott csak el, és olyan is, amit egy héttel később. Sőt, az egyikben még azt is kifejtette részletesen, hogy milyen temetést szeretne.

Párja nemcsak ezeket az üzeneteket tartogatta számára. A férfi a negyvenedik születésnapján egy üdvözlőkártyát kapott, melyben felesége leírta, hogy még mindig fantasztikusan néz ki, majd viccesen megkérdezte, hogy kihullott-e már az összes haja. Boldog szülinapot kívánt, és hozzátette, hogy szereti, és mindig szeretni fogja.

Mindent előkészített évekre előre 

Kate nem csupán néhány hónapra előre intézkedett a levelekről a P.S. I Love You című filmből inspirálódva. Kiderült, hogy egészen Chris 65. születésnapjáig gondoskodott a lapokról és az üzenetekről, hogy segítsen neki feldolgozni a veszteséget, és még a halála után is szerezzen egy kis boldogságot párjának. Betegsége alatt hónapokon keresztül dolgozott a leveleken, és szervezte azt, hogy biztosan célba érjenek a kártyák. Férje - aki már két éve kapja az üzeneteket - a Facebookon osztotta meg a történetet és a fotókat. Elmondta, hogy úgy érzi, kicsit könnyebb lesz így elengednie szerelmét.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megható története körbejárta az internetet, és sokaknak könnyeket csalt a szemébe. Vannak viszont olyanok, akik szerint ez a szerelmes gesztus egyáltalán nem teszi könnyebbé az elengedést, sőt, csak nehezít a férfi helyzetén.

Teljesült a rákbeteg nő utolsó kívánsága: férjhez mehetett

Heather Moshernél a rák egy súlyos fajtáját diagnosztizáltak, és az állapota annyira leromlott, hogy már csak gépekkel tudott lélegezni. Ez azonban nem állította meg sem őt, sem szerelmét abban, hogy összeházasodjanak. Halála előtt nem sokkal teljesült élete utolsó kívánsága. Szívszorító fotók készültek az esküvőjükről.

Ezt is szeretjük