Vékony férfinak nem lehet duci párja? Sokan megbámulják a fiatal párt, pedig nagyon boldogok együtt

A duci nő és vékony, szálkás testalkatú férje rengeteg bántó megjegyzést kap az emberektől az interneten, és még az utcán is megbámulják őket.

A duci nő és a vékony férfi szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem nem kortól vagy súlytól függ, de ezt sajnos még mindig kevesen tudatosítják magukban. Ezért is bántják annyian Brittany Jacques-ot és párját, Matt Montgomeryt. 

Az emberek még az utcán is megbámulják őket, mégpedig azért, mert a 23 éves nő körülbelül 115 kiló, míg partnere vékony, szálkás testalkatú. Arra akarják felhívni a figyelmet, hogy két teljesen eltérő testalkatú ember is szeretheti egymást, hiszen az érzelmek nem attól függnek, hogy ki alatt mennyit nyom a mérleg.

Vékony férfinak nem lehet duci párja? 

Brittanynak egész életében sok visszautasítással kellett szembesülnie külseje miatt, mindig az elfogadást kereste, de folyton csalódnia kellett. Korábbi partnerei manipulatívak voltak, többük azt kérte tőle, hogy fogyjon le. Sőt, volt aki egyenesen közölte vele: vagy diétába kezd, vagy elhagyja őt. A lány egy idő után elhatározta, hogy többé nem hagyja, hogy befolyásolják őt, vagy tönkretegyék az önértékelését. Ezért is döntött úgy, hogy teljesen elzárkózik a szerelemtől - az életnek azonban más tervei voltak számára.

Mattel a Facebookon ismerkedtek meg, és nyomban úgy érezték, hogy összetartoznak. Brittany először tétovázott a negatív tapasztalatai miatt, de végül inkább a szívére hallgatott. Egymásba szerettek, tavaly összeházasodtak, azóta pedig megszületett első közös gyermekük is, aki már elmúlt egyéves. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Szerelmük történetét az Instagramon az egész világgal megosztották, de rengeteg bántó megjegyzést kaptak azért, mert nagyon különböző a testalkatuk. Egyesek azért kritizálják őket, mert szerintük Brittany túl duci Matthez, míg mások szerint Matt nem elég nagy, nem elég férfias párjához. Amellett pedig, hogy az interneten állandóan sértő kommenteket kapnak, még azt is észrevették, hogy az utcán is sokan megbámulják őket.

A szerelem nem súly és testalkat kérdése

A házaspár azonban nem hagyja, hogy a kritikák szétválasszák őket, vagy meggyengítsék a kapcsolatukat. Megfogadták, hogy összetartanak, és mindenkinek megmutatják, hogy a szerelem alaktól és mérettől teljesen független. Büszkék kapcsolatukra, és el akarják érni, hogy végre elfogadott legyen az, hogy egy vékony embernek duci párja van - és fordítva

Olvass tovább! Nagy vihart kavartak a duci nő és izmos férje képei

A blogger, Jenna Kutcher egy férjével közös, fürdőruhás fotót posztolt, arra azonban nem számított, hogy milyen üzeneteket kap majd emiatt.

Duci nőnek nem lehet izmos férje? Nagy vihart kavartak a nő szerelmes, bikinis fotói

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek: Instagram/themontgomeryss.)

Ezt is szeretjük