Duci nőnek nem lehet izmos párja? Durva kommenteket kapott a feleség, felháborodott az emberek megjegyzésein

Az emberek nem hitték el, hogy a duci nőt valóban szereti férje, méghozzá azért, mert a férfi jóképű és izmos. Videóban tette helyre a kommentelőket.

Duci nő és izmos férje videója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A testpozitív influencer, Alicia Mccarvell nemrég egy férjével közös videót töltött fel a netre, ám egyáltalán nem olyan kommenteket kapott a felvételre, amilyenekre számított volna.

Bár akadtak bőven, akik dicsérték a szerelmespárt, sokan arra tettek gonosz megjegyzéseket, hogy hogy lehet az, hogy a duci nőnek egy izmos férfi a párja.

Duci nőnek nem lehet izmos párja?

Az első posztban Alicia egy esküvőre készülődős videót mutatott, melyben öltözködés előtt és után láthatóak férjével a tükör előtt. A felvétel egyre csak terjedt, és a hozzászólások is igencsak megszaporodtak alatta, de egészen érthetetlen és szomorú okból: azért, mert Alicia duci, férje pedig izmos. A nő úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül az emberek megjegyzéseit, így új videóban tette helyre őket.

Elárulta, videója vírusként terjedt a neten, de tisztában van vele, hogy azért, mert a társadalmi elvárások és a szépségideál szerint egyszerűen érthetetlen, hogyan is lehetnek együtt. Férjét ugyanis szinte a fél világ értékesebbnek tartja, mint őt csupán a teste miatt, és sokan megpróbálják megindokolni, hogy lehet, hogy mégis szerelmes belé.

A cikk az ajánló után folytatódik

„Biztos akkor még nem volt kövér, amikor megismerkedtek”, „biztos gazdag” - általában ezekkel magyarázzák kapcsolatukat Alicia szerint, sőt vannak, akik úgy vélik, a férfi meleg vagy fetisiszta, azért választott magának duci párt. A videóban egy csomó kegyetlen kommentet meg is osztott, volt például, aki azt írta, mindenki tudja, hogy hamis a kapcsolatuk, de olyan is, aki szerint escortot hívott, Scott ugyanis biztos nem lehet a férje.

Sőt, egy Alicia elmondása szerint egy vékony és magas nő üzenetben kereste meg a férfit, méghozzá azért, hogy megírja neki: inkább egy olyannal kellene lennie, mint ő. Elárulta, kapcsolatuk során rengetegszer úgy érezte, nem érdemli meg párja szerelmét a teste miatt, nem méltó rá. Ő alá-, az üzenetet küldő lány pedig túlbecsülte magát csakis az alakja miatt.

@aliciamccarvell

let's address the trash beauty standards in the room ||••

♬ original sound - Alicia Mccarvell

- Elhitetik velünk, hogy valaki, aki olyan fitt, mint Scott, soha nem lehet szerelmes, soha nem passzolhat össze egy kövér nővel pusztán azért, mert a világ arra tanított minket, hogy csakis kizárólag a testünkön múlik, mennyire vagyunk értékesek - üzente Alicia, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenkinek felelőssége lenne, hogy kigyomlálja a társadalomban olyan mélyen gyökerező, mérgező gondolatokat, elvárásokat és tévhiteket.

Elmesélte, az emberek sokszor kérdezgetik, nem féltékeny-e a párjára, és meglepődnek, ha nemmel felel. De kiemelte: Scottnak nem az a legfontosabb szempont, hogy szerelme megfeleljen a szépségideálnak.

- Értékeli a humoromat, az elkötelezettségemet, a szerelmemet és a gondoskodó szívemet. És ezek közül egyik sem változik, ha a testem változik - hangsúlyozta Alicia, akinek videóját már több mint 5,6 millióan megnézték. Fontos üzenetét mindenkinek hallania kellene, és ideje lenne, hogy az emberek elfelejtsék, hogy duci nőnek nem lehet izmos párja, illetve azt is, hogy a külsejük alapján ítéljék meg a szerelmeseket.

Az apa vallomása felesége szülés utáni testéről

Rengeteg édesanya szorong azok miatt a változások miatt, amelyeket a várandósság eredményezett a testén. Annak ellenére, hogy ezek teljesen természetesek, sokan aggódnak, hogy párjuknak mi a véleménye az esetleges striákról, a pluszkilókról vagy a hason megereszkedett bőrről. A háromgyermekes édesanya és blogger, Hayley Garnett úgy döntött, megkéri férjét, hogy írja le a témáról a véleményét, szavait pedig Instagramján osztotta meg.

Egy apa őszinte vallomása felesége szülés utáni testéről - Elárulta, zavarják-e a változások

Az anya megkérte férjét, mondja el, mi a véleménye arról, hogy ikreik megszületése után megváltozott a teste. A férfi őszintén leírta, amit gondol.

Elolvasom
Ezt is szeretjük