5 szexgyilkos tipp
Hogyan dorongold le a pasid dorongját?
A pasik önbizalma ugyanolyan labilis, mint a nőké. Egy elbaltázottnak vélt mozdulat, és elszomorodnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy könnyed szexgyilkos listát ajánlunk figyelmedbe, amennyiben bosszút akarsz, használd, de ha a kedvében akarsz járni, próbáld meg elkerülni a következő pár hibát, amit a nők nagy előszeretettel követnek el szexuális érintkezéseik során.

A férfiak másképpen működnek, mint a nők. Ezt el kell fogadnod, és tudnod kell alkalmazni a szexuálitás terén. Amennyiben elfelejted, hogy másképp működnek, mint te, akkor nagy hibákba fogsz belefutni, amolyan dorong dorongolósba, utána pedig fújhatod a szexet, ami neked legalább annyira rossz, mint neki.

1. Takargatás

Amennyiben elmúltál 18 éves, és szexelni akarsz egy férfival, úgy el kell fogadnod, hogy látni fogja a tested teljes valójában. A pasid kiakad attól, ha folyamatosan takargatod magad, és visszahúzod a takarót, amikor épp a lábad közé csúszik.

Amennyiben nem akarod, hogy fulladásos halált haljon a lábad között, úgy engedd el magad, fogadd el a tested, és ne takargasd. Azért akar veled szeretkezni, mert tetszel neki. Azt meg ugye tudod, hogy a pasik nem csak csinálni szeretik, de közben látni is.

2. Passzivitás

Szintén meg kell említeni a passzivitást mint ledorongoló technikát. A pasinak is legalább akkora szüksége van a visszajelzésekre és a kényeztetésre, mint neked, így aztán nem szép dolog magára hagyni a nagy munkában. Nagy a valószínűsége annak, hogy ha fadarabként fekszel az ágyban jelzések nélkül, akkor a pasid egyszerűen nem fog rádpezsdülni. Így aztán, ha kellemes kamatyra vágysz, akkor húzzál bele, és jelezd neki, hogy te is akarod azt az aktust és orgazmust legalább annyira, mint ő.

Képzeld magad a helyébe! Te kedveskedsz neki, ő meg sem mozdul, te a száddal kényezteted ő meg sem mozdul, és így tovább.

3. Csend

Szintén hervasztó a csend. Lehet, hogy élvezed, hogy a partnered izgat, csak épp nem kívánod tudomására hozni. Amennyiben ezt alkalmazod, a pasid tutira úgy ki fog bukni, mint egy hormontúltengéses kismama a hatodik hónapban. Fordított esetben valószínűleg te is ugyanígy tennél.

Amennyiben a reakciód, illetve a reakcióhiányod a szégyenlőséged miatt van, úgy érdemes volna végiggondolni, készen állsz-e arra, hogy szexuális kapcsolatod legyen. Amennyiben egyszerűen csendben szereted csinálni, akkor beszéld meg a pasiddal, és legalább valami közös jelben egyezzetek meg, hogy tudja, jó neked, amit csinál.

4. Béna technika

A félreértelmezett vagy rossz technika leginkább a kézimunka és orális szex közben következhet be, vagy akkor, ha új a kapcsolatod, és a régi megszokásokat próbálod áthozni az új pasira. A legfontosabb, hogy tudd: nincs két egyforma érzékenységű pénisz, és nincs két olyan férfi, aki ugyanazon dolgokat és technikákat szereti. Amennyiben régi kapcsolatodat akarod új technikával feldobni, úgy beszéljétek meg, és kérd meg a pasid, hogy jelezze, ez valóban olyan jó, mint ahogy azt te gondolod, vagy inkább felejtsétek el.

A másik, amikor egy régi kapcsolatodból berögződött teendőket az új pasira alkalmazod, ami kicsivel komplikáltabb dolog, hisz valószínű, hogy a szexuális téren való kommunikációtok még nem oly gördülékeny, de azért kérdezz, hogy mi a jó és mi a rossz neki, vagy egyszerűen csak figyeld a jeleit.

Mindenképpen finoman kezdj neki, és csak utána legyen erősebb az érintés, nehogy azt gondolja, hogy szét fogod tépni!

5. Az orgazmus megjátszása

Az orgazmust meglepően sok nő megjátsza egyszer vagy többször élete során, pedig ez a legrosszabb, amit a férfival tehet. Ha egyébként tudod magadról, hogy képes vagy rá, akkor tiszteld meg a párod, és avasd be abba, hogyan jó neked!

Ha pedig egyszer rájön vagy te árulod el neki, hogy volt már példa a színjátékra, összetöröd, és állandóan ez fog a fejében járni, és nem fog neked hinni. Miért gondolnád, hogy a tiéd kevésbé fontos mint az övé?

A fentieken kívül még rengeteg szexgyilkos dolog van, mint például az elégtelen higiénia, szőrösség vagy éppen a megszakított közösülés. A fenti listán szereplő hibák azonban előfordulhatnak bárkivel, ha éppen stresszes vagy új kapcsolatba lépett. Amennyiben ezekre figyelsz, és kommunikálsz a partnereddel, túl nagy baj nem lehet.

Ezt is szeretjük