Először pillantotta meg barátnőjét a bál előtt - Az egész internet odavan a fiú reakciójáért
Sokak számára az esküvő életük nagy napja, az igazán romantikus személyiségek viszont erről másképp vélekedhetnek.

devin nolanah cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esküvők egyik legcsodálatosabb pillanata tud lenni, amikor a vőlegény először látja meg szerelmét a gyönyörű ruhában és a csodás menyasszonyi sminkben, hiszen ilyenkor az arca mindent elárul arról, hogy mit érez a nő iránt.

Egy srác viszont most bebizonyította, hogy nemcsak a nagy napon képesek ennyire meghatódni a férfiak, ugyanis nagyon aranyos képek készültek arról, amikor megpillantotta a barátnőjét a végzős bál előtt.

A könnyeivel küszködött a fiú

A szerelmesek már három éve alkottak egy párt, és elérkezett az egyik nagy este az életükben: együtt mentek a gimis bálba. A család pedig arról is gondoskodott, hogy az esemény minden percét megörökítsék, és még azt is végigfotózták, amikor Nolanah először mutatja meg magát Devinnek csodás, földig érő, kék ruhájában. 

fiu elsirta magat bali ruha 2.png

A srác reakciója viszont egyáltalán nem olyan volt, mint amire a család számított. Azt sejtették, hogy egy kicsit megilletődik majd, és csodálni fogja a lányt, azonban még ennél is édesebb dolog történt. Annyira aranyosra sikerültek a leleplezés percei, amilyenre gondolni sem mertek: a fiú örömében és meghatottságában a könnyeivel küszködött, amikor meglátta Nolanah-t.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Három éve vagyunk együtt, és szerintem azért volt ennyire erőteljes a reakciója, mert ezalatt soha nem látott még sminkben vagy ennyire csinos ruhában. Annyira meghatódtam, hogy én is elkezdtem pityeregni. Mondtam is neki, hogy hagyja abba, mert én is sírni fogok, és a könnyeimtől tönkremegy majd a sminkem - mesélte a lány, aki a Twitterén megosztotta a nagy pillanatról készült képeket is. 

fiu elsirta magat bali ruha 3.png

A kommentelők teljesen odavoltak a szerelmespárért. Sokan dicsérték a lányt, de még többen fejezték azt ki, mennyire gyönyörű, hogy a fiatal férfit tényleg ennyire elkápráztatta a szépsége. Voltak, akik elmondták, ők is pontosan ilyen kapcsolatra vágynak, és akadtak olyan hozzászólók, akik úgy látták a felvételek alapján, hogy a fiatalokat még a sors is egymásnak teremtette.

A mozgássérült lány esküvői fotóin könnyezik a net

Carli Hamilton izomsorvadással született, ami miatt az orvosok úgy vélték, hogy az ötödik születésnapját sem éri majd meg. Szerencsére ez nem így történt: a lány már a húszas éveiben jár, de soha nem lehet tudni, mikor romlik majd az állapota. Éppen ezért szerette volna élete minden egyes pillanatát teljes mértékben kihasználni.

Ezt is szeretjük