Jóban, rosszban, egészségben és betegségben - Az idős pár megmutatta, mit jelent valójában a házasság
A 12 éve házas pár története megmutatja, milyen az őszinte, valódi szerelem. A feleség mindent megtesz demenciával küzdő szerelméért.

idos par masodik eskuvo cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az esküvők egyik legfontosabb, legismertebb része, amikor a szerelmesek fogadalmat tesznek egymásnak, és a pap vagy az eskető szavaira válaszolva megígérik, hogy jóban, rosszban, egészségben és betegségben is kitartanak a másik mellett. 

A 69 éves Anne Duncan 18 éve szereti férjét, és 12 éve mondták ki a boldogító igent. Az idős hölgy nemrégiben bebizonyította, hogy nagyon is komolyan gondolta a fogadalmát és annak betartását.

Férje nem emlékezett az esküvőjükre, megható dolgot tett

Bill Duncannél egy éve jelentkeztek a demencia tünetei, ám párja mindenben türelemmel a segítségére volt, ahogy csak tudta, támogatta őt. A férfi rengeteg mindent elfelejtett, így nem volt könnyű dolguk: többek között néha nem emlékezett arra, hogy ki is Anne, arra pedig egyáltalán nem, hogy egyszer már elvette szerelmét. Meg volt győződve arról, hogy a hölgy még csak a barátnője, ezért váratlan kéréssel lepte meg őt. A nő igent mondott, de úgy gondolta, férje úgyis elfelejti másnapra, ami történt. Szerencsére nem így lett.

Képek: Anne Duncan/ SWNS/Northfoto.

Ezt is szeretjük