Elvesztette férjét, ezért az apróságért mégis örökre hálás lesz neki
Bár a rákot a férj nem tudta legyőzni, a feleség mégis nagyon fontos életleckével gazdagodott.

hazaspar
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Közhelynek hangzik, de még ebben a zavaros világban is léteznek tündérmesébe illő kapcsolatok. Nina és Nick életük nehéz periódusában találkoztak: mindketten fiatalok voltak, éppen szakítás után. A lány egyedül maradt egy öt hónapos kislánnyal, a férfi pedig kemoterápiás kezelésen vett részt.

A sors azonban úgy alakította, hogy valamiért nekik találkozniuk kellett. Majd alig pár hónap múlva, homokos tengerparton már ki is mondták a boldogító igent. Bár a rák kiújulásának esélye végig ott lebegett köztük, Nina készen állt egy életen át kitartani férje mellett. Hiszen erről szól a fogadalom: egészségben, betegségben, míg a halál el nem választ. 

Egy házaspár megható története

Az esküvő után jó darabig minden a megszokott kerékvágásban zajlott. A fiatalok megteremtették közös otthonukat, nemsokára pedig megszületett kislányuk, Vera Darlene. A kicsi alig öthetes korában azonban Nicknek fájni kezdett a háta. 

Felpakolták a gyerekeket, és a sürgősségire mentek, ahol kiderült, Nick hasában teniszlabda nagyságú tumort találtak, ami közrefogta a hasnyálmirigyet, a májat és a vastagbelet. 

Ezt is szeretjük