Brazil, bikini vagy kis csík?

A pasi melyik intim fazonra szavaz?

A bugyi öltöztet, de ügyelj rá, hogy akkor is szexinek találjon a párod, ha leveszed azt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd, hogy a vetkőztetés pillanata csak tovább tüzelje a pasit, és ne járjon kellemetlen meglepetéssel, amikor megszabadít a bugyidtól, a kor divatjának megfelelően illik valamilyen szőrtelenítő eszközzel rendszeresen kezelésbe venned magad odalent. De mennyi szőrszáltól szabadulj meg pontosan, és milyen formában tedd ezt? Eláruljuk, hogy a férfi szerint mi a legszexibb fazontéren!

Csak csupaszon

Vannak a maximalisták, akik arra szavaznak, hogy a nő legyen csupasz odalent. Számos jó érv felhozható ez ügyben, többek között az, hogy a legtöbb férfi szereti az orális szexet - nemcsak kapni, de legalább annyira adni is -, ahhoz azonban, hogy ebben valóban örömét lelje, elengedhetetlen, hogy odalent ne kelljen átverekednie magát kisebb szőrtömegen.

Néhány férfi egészen odáig merészkedik, hogy a gyantával kialakított brazil fazont tartja a legkívánatosabbnak, de elvárásként ez azért kevesek részéről merül fel. Hiszen azt talán még ők is el tudják képzelni, mennyire lehet kellemes, amikor egy gyantás csíkkal közelít a kozmetikus odalentre, melynek tapadását rendszerint egy hirtelen tépés követi. Annak ellenére tehát, hogy a legszexibb brazil fazont ezzel a módszerrel alakíthatod ki, ha nem mersz vállalkozni rá, a gondos borotválkozás is bőven megteszi. Ha egy-két naponta végigszaladsz az intim területen, tökéletesen sima lesz a szeméremdombod, és az sem lesz kellemetlen a párod számára, ha közelebbi érintkezésbe kerül vele.

Bár van, aki úgy gondolja, hogy a teljes csupaszság kislányos, a legtöbb nő szerint, ha elsőre furcsa is a helyzet, nemcsak higiénikusabb érzetet nyújt, de a szex során is kellemesebb élmény.

Persze, ha nincs kedved úgy viszontlátni magad a tükörben, ahogy utoljára a kamasz éveid előtt festettél, nem érdemes csak a párod kedvéért a brazil fazont választanod.

Kis csík

A csupasz fazon után a kis csíkot tartja a legtöbb pasi szexinek. Sőt, van, aki jobban kedveli, mint a brazilt, hiszen egy kis extravagáns erotikát vihet a meztelen női test látványába. Olyan ez, mint a frizura: ha kialakítasz odalent egy jellegzetes vonalú kis fazont, könnyen lehet, hogy párod még vonzóbbnak fog tartani bugyi nélkül, mint akkor, ha minden egyes szőrszáladtól megszabadulnál.

Azonban akár kis csíkot, egy apró kört vagy egyéb formájú fazont hagysz meg odalent, a rendszeres karbantartásra ebben az esetben is gondosan kell ügyelned. Amellett, hogy a szőrt érdemes néhány naponta vagy hetente visszavágni, a környező területet éppúgy egy-két naponta szükséges borotválni.

Ha nem vagy biztos benne, hogy egy hagyományos borotvával meg tudod őrizni az eredeti vonalvezetést, szerezz be egy külön erre a célra kifejlesztett készüléket. Az elektromos borotvák bikinivonal-formázó kiegészítővel segítségedre lehetnek abban, hogy mindig ugyanúgy fessen a fazonod igazítás után, és ne szaladj bele túlságosan.

Bugyi alá való

Annak ellenére, hogy nem örvend elsöprő népszerűségnek, a klasszikus fazonnal is lehetsz szexi. Mindez csak rajtad múlik: amennyiben te akkor érzed jól magad a bőrödben, ha a legkisebb bugyidhoz igazítod a fazonodat, tehát egy diszkrét, de nagyobb sávot hagysz meg odalent, kár lenne bármelyik férfi kedvéért másképp alakítanod. Bár ez a párod orális szex iránti hajlandóságára hatással lehet, ez sem mindenkire igaz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Amennyiben ezt a fazont részesíted előnyben, szintén ajánlott a rendszeres - egy-két naponta történő - karbantartás, különösen a hossz miatt. Amennyiben ugyanis rendszeresen visszavágod, illetve nem csak oldalt, a bikinivonal mentén, de alul, az intimebb területeken is borotválod, mindig kívánatos lehetsz párod szemében. Ha a divat jelenleg mást is diktál, igenis akad, aki szerint a bikinifazon is csábító, főleg, ha te így érzed magad a legjobban a bőrödben. Amennyiben azonban csak egy kis kísérletező kedv hiányzik belőled, ajánljuk, hogy próbálj ki más formákat is, hiszen megeshet, hogy a kis csík neked is jobban tetszene a tükörben.

Ezt is szeretjük