A koronavírus miatt nem találkozhatott rákos nagymamájával az esküvőjén: megható ötlettel állt elő a menyasszony
Mivel a személyes találkozás a vírus miatt veszélyes lett volna a beteg, idős hölgyre, más módot találtak arra, hogy így is láthassa az ifjú párt az esküvőn.

beteg nagymama eskuvon
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus miatt fontos, hogy az idősek egyáltalán ne, vagy a lehető legkevesebbet érintkezzenek másokkal, hiszen a 65 év felettiek számítanak a legveszélyeztetettebb korosztálynak. Szerencsére azonban sokan így is megtalálják a módját annak, hogy tartsák velük a kapcsolatot, segítsék vagy felvidítsák őket ebben a szomorú, magányos időszakban.

Margaret Ford sem találkozhatott szemtől szemben nagyijával, mégis megvalósította, hogy ott lehessen egy kicsit az esküvőjén, és láthassa őt gyönyörű menyasszonyi ruhájában. Megható ötlete és a családról készült fotók, videó már az egész internetet bejárták.

Át kellett szervezniük az esküvőt a koronavírus miatt

A fiatal nő és vőlegénye több mint egy éve szervezték nagy napjukat. 255 fős lagzit terveztek április 4-ére, és már az utolsó simításokkal végezték, amikor kiderült, hogy a koronavírus miatt le kell mondaniuk az egészet. Mivel Észak-Karolina is betiltotta a 100 főnél nagyobb rendezvényeket, és egyébként is kockázatos most másokkal találkozni, rájöttek, hogy semmi sem lehet úgy, ahogyan azt elképzelték. 

Az esküvő lemondása előtti napon tudták meg, hogy imádott nagymamájánál a leukémiát diagnosztizáltak, és kórházba is került a betegség miatt. Az idős hölgy a kezdetektől részt vett a szervezésben, ő segített menyasszonyi ruhát és fátylat választani unokájának, és a ceremónián sem csupán vendégként vett volna részt: ő öltöztette volna a lányt a szertartás előtt, ám a szomorú hír után minden tervük összeomlott. Tudták, hogy akármi is történjék, a nagyi nem lehet majd ott a nagy napon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Így vehetett részt mégis a nagymama

A pár sokáig gondolkodott azon, hogy mit tegyenek, de úgy döntöttek, nem akarnak tovább várni az igen kimondásával, ezért elhatározták, hogy így is egybekelnek, méghozzá korábban. Úgy gondolták, az esküvő lényege nem a nagy felhajtás, hanem a szerelem és az, hogy ezt családjuk körében ünnepelhessék meg.

A nagymamát viszont semmiképpen sem szerették volna kihagyni, ezért először arra gondoltak, hogy a kórházi kápolnában mondják ki az igent, de nem akarták veszélybe sodorni az idős hölgy életét a találkozással, ezért tovább kellett ötletelniük. Végül a kis esküvőt egy templomban tartották, és élőben közvetítették a neten barátaiknak, ismerőseiknek, a menyasszony nagynénje pedig videóhíváson keresztül volt végig kapcsolatban a nagyival, aki így végig tudta nézni az egész szertartást, és elsőként gratulálhatott az ifjú párnak.

Ez még nem minden azonban: a szerelmesek ugyanis személyesen is meg akarták látogatni őt, ezért az esküvő után rögtön a kórházhoz siettek, és az ablakon keresztül mutatkoztak be neki először friss házasként. Margaretnek fontos volt, hogy a nagy napon szeretett nagyija is láthassa őket, illetve azt, hogyan is fest unokáján a közösen kiválasztott ruha.

A megható videót és a fotókat a menyasszony édesanyja az interneten is megosztotta, és rengeteg lájkot, megosztást kapott a posztja. A család bebizonyította, hogy a legnehezebb időszakokban is a szeretet, az összetartás a legfontosabb: ezek segítenek átvészelni őket, és megoldást találni a problémákra.

Ezért nagymamájával készített első pillantásos fotókat a lány

Brittany Marr az interneten nyert ingyenes esküvői fotózást, ő viszont nem a hagyományos vőlegény-menyasszony felállás mellett döntött. Rögtön tudta, hogy nagymamáját szeretné felkérni hozzá, és azt is, hogy miért. A nagyi és unokája között nagyon szoros a kapcsolat, és néhány hónappal a képek előtt megrázó hírt kaptak. 

Borítókép: Instagram/stephanieaxtellphotovideoe, Facebook/anne.g.eury.

Ezt is szeretjük