18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az anális szex 5 legfontosabb aranyszabálya (18+)
Az anális szex számodra is élvezetes lehet, ehhez azonban mindkettőtöknek be kell tartani bizonyos szabályokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anális szex az egyik legvitatottabb együttléti forma a nők körében. Legalább annyian idegenkednek tőle, mint ahányan szívesen kipróbálnák, amennyiben nem csak párjuk számíthatna gyönyörökre.

Nem csak a fájdalom tart vissza azonban sokakat attól, hogy megtapasztalják a különleges élményt, hiszen a higiéniás körülmények sem arra utalnak, hogy ez a testnyílás a szexre lenne teremtve.

Ha téged is érdekel a popsiszex, de félsz tőle, hogy nemcsak fájdalmas, de egészségtelen is lehet, ismerd meg a legfontosabb alapszabályokat! Bizonyos dolgokra mindkettőtöknek ügyelni kell, ha szeretnéd beengedni párodat a hátsó kertbe, amennyiben azonban nem egy heves együttlét erejéig szeretnétek belevágni, hanem minden előírást követtek, az anális szex is lehet feledhetetlen és élvezetes.

Tisztaság mindenekelőtt

Ha lefelé vennéd az irányt ajkaiddal, de párod pénisze nem éppen frissen mosott állapotban fogad, az meglehetősen kellemetlen élmény. Ez alapján nem nehéz elképzelni, hogy amikor a popsid kerül reflektorfénybe, még fontosabb, hogy egy alapos fürdéssel indíts. Bár ideális esetben minden alkalommal, amikor kilátásba kerül a szex, jó lenne zuhanyozni egyet a fertőzések elkerülése miatt, előfordul, hogy egy szenvedélyes pillanat csak a kézmosást teszi lehetővé.

Amikor azonban nem a hagyományos élvezeteknek hódoltok, semmi szín alatt nem szabad megfeledkezni a higiéniáról. Túlzásba vinned nem kell, tehát az intim zuhany helyett bőven elég a fürdés, hiszen ezek a pumpás eszközök még meg is sérthetik az érzékeny belső felületet.

Ha nem akarod, hogy a pillanat heve alábbhagyjon, mialatt a fürdőben vagy, tisztálkodj pároddal együtt: kár lenne kihagyni a sikamlós helyzetet, hiszen a víz izgalmasabbá teszi a legszokványosabb előjátékot is.

Előjáték nélkül soha!

Amilyen élvezetes lehet olykor egy rövidre fogott, ám annál hevesebb felvezetéssel indított, szenvedélyes szex, annyira veszélyes a popsi esetében a sietség.

Fenékizmaidnak ugyanis nem csak időre, de lassú, nagyon fokozatos ingerlésre van szükségük ahhoz, hogy ellazuljanak, emellett pedig a hagyományos mozdulatok hatására nem is biztos, hogy megkívánod az együttlét ezen formáját.

Ha szeretnétek kipróbálni az anális szexet, partnerednek külön figyelmet kell fordítania a fenekedre, amellett, hogy természetesen a többi erogén zónádat is kényezteti. Nem elég tehát, ha csak a melleddel és a nemi szerveddel foglalatoskodik: lassú simogatásokkal érdemes felfedeznie hátad apró, rejtett izgalmi pontjait is. Ha pedig ez a terület már túl érzékeny, a popsid is érdemel egy kis simogatást, mielőtt az ánuszod környékén próbálkozna. Beszéljétek meg, hogy addig nem tesz kísérletet arra, hogy akár csak egy ujjal is mélyebbre hatoljon, amíg te nem érzed úgy, hogy készen állsz.

Attól azonban nem kell tartanod, hogy már ebben a szakaszban elmegy a kedved a dologtól, hiszen a fenék környékén számtalan idegvégződés található, ami az apróbb, majd később a határozottabb mozdulatokra is érzékenyen reagál.

Legyen kéznél síkosító!

Maga az ánusz nem termel testnedveket, így ezúttal magatoknak kell gondoskodnotok arról, hogy kellőképpen nedves legyen a terep. A síkosító két okból is kötelező kellék az anális szex során. Egyrészt a fájdalmat csak akkor kerülheted el, ha párod rendszeresen egy kis síkosítót is juttat oda, ahol épp izgat, másrészt pedig a nedves anyag abban is segít, hogy érintése izgalomba hozzon. Már az előjáték során is fontos tehát, hogy alkalmazzátok, mielőtt azonban a behatolás megtörténne, érdemes egy extra adagot is felvinni. Ha nem sietitek el a dolgokat, és nem spóroltok a síkosítóval sem, már az első alkalommal is kellemes lehet az együttlét.

Védekezzetek!

Sokan úgy vannak vele, hogy az anális szex abból a szempontból is előnyös, hogy nem kell tartani a nem kívánt terhességtől. Semmi esetre se döntsetek azonban csak azért az együttlét ezen formája mellett, hogy megfeledkezhessetek az óvszerről: bár egészen más okokból, a védekezés fontosabb, mint a hüvelyi együttlét alatt. Az óvszerrel elkerülhetitek a fertőzéseket, másrészt pedig a rajta található extra adag síkosító is hasznos lehet.

Legyél a középpontban!

Nemcsak a felvezetés alatt érdemes ügyelnetek az apró részletekre, de ahhoz, hogy mindvégig jól érezd magad, az aktus alatt is fontos, hogy te legyél a középpontban. Ha a furcsa élmény hatására kezd alábbhagyni az élvezet, ne szégyenkezz, és kényeztesd magad. Az is fontos azonban, hogy párod se csak a saját élvezetével törődjön, hanem figyeljen a te ritmusodra és testedre is.

Fontos!
Akármelyikőtök foglalatoskodik a csiklóddal, elengedhetetlen, hogy az a kéz, ami odalentre vándorol, teljesen tiszta legyen!

Ne várd, hogy pusztán a hátsó behatolás gyönyört okozzon: válassz valamilyen kiegészítő izgató technikát is.

Egy vibrátor vagy partnered keze is elegendő lehet ahhoz, hogy valóban elérd az orgazmust, ami az anális szex hatására intenzívebb élmény lehet, mint akkor, ha a hagyományos felállást választjátok.

Ezt is szeretjük