18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az anális szex 4 legkínosabb pillanata, női szemmel (18+)
Már a gondolatától is kiráz a hideg? Íme, tippjeink a legrosszabb helyzetekre!

Az anális szex ingoványos terep, ami sok ember fejében tabuként él: ezért szeretik a férfiak, és ezért tekint rá aggodalommal számos nő. Ahogy azonban az együttlét legtöbb formája, a popsiszex is lehet különleges és kellemes élmény, ha kicselezitek a kínos pillanatokat.

Most ezeket a kellemetlen perceket mutatjuk be, az arcpirító részleteket, melyeket könnyedén kiküszöbölhetsz. Tudd meg, hogyan lehet az anális szex is fesztelen, vérforraló élmény!

A nem, az nem

Akad, akinek a legkínosabb pillanat az, amikor egyáltalán szóba kerülnek a hátsó örömök. Ha teljesen idegen tőled a popsiszex, és el sem tudod képzelni, hogy élvezetesnek találhatnád, semmiképpen ne próbáld ki csak a párod kedvéért. Ha ugyanis te nem találod még gondolat szintjén sem izgatónak, valószínűleg nem tudod majd levetkőzni gátlásaidat annyira, hogy élvezd az együttlétet. Ha kellemetlenül érint, de párodnak mégis ez az egyik legforróbb szexvágya, próbáld kicselezni.

A kutyapóz kifejezetten élvezetes a hölgyek számára, és mintha éppen arra találták volna ki, hogy a titkos kertbe vágyakozó férfiakat kielégítse. Ez a helyzet ugyanis hasonló élmény lehet párodnak, mintha a hátsó bejárat felől közelítene, hiszen egyszerre csodálhatja izgató tomporodat és saját férfiasságát. Ha másképp nem is tudod lebeszélni a fejében motoszkáló tilalmas kalandról, a tüzes póz számára is kellemes kompromisszum lehet.

Ha azonban csak egy kis megértésre van szükséged, hogy levetkőzd félelmeidet, az éles főpróba helyett kezdjétek beszélgetéssel, ha lehet, minden apró lépést beszéljetek át! Így az események során biztonságban érezheted magad, és nem kell félned, ahányszor kacér pillantásokkal méregeti párod tomporodat.

Higiéniás viszonyok

Amennyiben a kedved megvan, még mindig belepirulhatsz, amikor párod ujjai ánuszodhoz érnek, amit köztudottan nem éppen kézi felderítésre teremtett az anyatermészet. Ezt a kellemetlen incidenst azonban könnyedén kiiktathatod: kezdjétek az együttlétet a hálószoba helyett a zuhany alatt! Ha azért idegenkedsz a popsiszextől, mert a hátsó bejárat nem éppen tested leghigiénikusabb része, egy alapos zuhannyal könnyedén előkészítheted a terepet.

Természetesen az sem árt, ha az együttlét előtt elmész vécére, de az intim zuhanytól lehetőség szerint tartózkodj. A végbél nyálkahártyája ugyanis rendkívül sérülékeny, és, ha a nyomással felsérted a hámréteget, nagyobb kockázattal kaphatsz el valamilyen fertőzést az együttlét során.

Egy alapos fürdés bőven elég ahhoz, hogy párodnak eszébe se jusson a tisztaságod miatt aggódni, kettős záróizmaid pedig arról is gondolkodnak, hogy ne találkozzon semmi olyannal, amivel ő sem szeretne. Abban tehát biztos lehetsz: neki sokkal inkább popsid izgató formája fog szemébe ötleni, és nem anatómiai rendeltetéséről fantáziál majd.

A nagy pillanat

Ha izgatónak is találod az anális szexet, a nagy pillanat előtt valószínűleg felmerül benned a kérdés, vajon mennyire fáj majd. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az elhamarkodott előjáték után síkosítás nélkül próbálkozik a pasi: ez ugyanis éles fájdalmat okoz. Hasonló élmények után nem csoda, ha egy életre elmegy a kedved a különleges együttléttől, ha azonban felkészíted partneredet, nem lehet gond.

Ahhoz, hogy elkerülhesd a fájdalmat, a legfontosabb, hogy már akkor legyen kéznél egy adag síkosító, amikor párod még csak a bugyidnál jár: mivel a végbél egyáltalán nem termel testnedveket, mesterséges úton kell biztosítani, hogy a terep megfelelően nedves legyen. Az ánusz kényeztetése is sokkal jobban esik majd, ha nem sivatagos domborzaton próbál a pasid boldogulni, úgyhogy aranyszabályként szögezd le: az előjáték és az aktus alatt egyaránt, legalább öt percenként kötelező a síkosító utánpótlása!

Ahhoz azonban, hogy a popsiszex fájdalmas helyett kellemes legyen, elengedhetetlen a kellő mennyiségű előjáték. Nem véletlen, hogy ez az együttlét többnyire a legfesztelenebb párok körében működik jól, akik mindent természetesnek vesznek, ami gyönyört okoz, hiszen ezen a téren nem bízhatod magad csak a pasira. Amellett, hogy az óvszer használata természetesen kötelező, az sem ajánlatos, hogy, ha a kezével már hátul járt, később azzal kényeztessen. Ragadd bátran magadhoz az irányítást, ha pedig egy kis extra érzékiségre vágysz, kalandozz ujjaiddal az öled felé, vagy simogasd a melleidet!

Végső aggodalmak

A buja együttlét azonban nem a gyönyörrel ér véget: a legkínosabb pillanat csak ezután következik. A titkos kertből ugyanis ki is kell szabadulni, és ez bizony egyikőtöknek sem lesz feltétlenül kellemes.

A legegyszerűbb, ha párod egy zsebkendő segítségével diszkréten távolodik el tőled, hogy egyúttal az óvszerügyet is lerendezhesse, de az örömök utáni összeölelkezést is jobb, ha ismét a fürdőszobában ejtitek meg.

Mielőtt ugyanis bármilyen kényeztető simogatásba kezdenétek, különösen a pasinak kötelező az alapos kézmosás, hiszen arra különösen ügyelnetek kell, hogy ami a popsidnál járt, még csak véletlenül se kerüljön a hüvelyed közelébe. Kissé körülményesnek tűnhet ez az alapos higiéniai szabályokkal tűzdelt együttlét,  ha azonban felfedezitek, ami izgató benne, különleges gyönyört élhettek át mindketten.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük