A legszexibb, markolni való popsik, férfiszemmel
Melyikre bukik a pasi?
Milyen az ideális forma, és mekkora a legellenállhatatlanabb tompor? Ismerd meg a popsibolond ízlését!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női test két legigézőbb pontja vitathatatlanul a mell és a popsi, melyek közül a legtöbb férfi akkor sem tud kedvencet választani, ha erőszakkal kényszerítik rá. Akad azonban, aki az egyik helyes domborulat mellett teszi le voksát, és aszerint bolondul a nők után.

A legszebb cicik titkát már elárultuk, ezúttal tehát a popsiimádók világába engedünk bepillantást, és feltárjuk, miszerint szemléli a férfi a tomport: a kerek, a feszes, a kicsi vagy a terebélyes melengeti-e meg jobban a szíve csücskét.

Feszes fokhagyma vagy kerek alma?

A férfi szereti, ha szemből, oldalról és hátulról egyaránt látszik a tompor, de persze csak visszafogottan, hogy az legyen szembeszökő, milyen keskeny is fölötte a derék. Az ideális a finoman gömbölyödő popsi, ami peckesen áll ellen a gravitáció szabályainak, és akaratlanul is magára vonzza a férfitekintetet.

Természetesen megesik, hogy a csípő nem az aranymetszés szabályai szerint foglalja keretbe a gömbölyű tomport, de erre van az a rengeteg öv, nadrág, szoknya és egyéb csecsebecse, mellyel a hölgyek mesterien tudják formálni az alakjukat. Kedvencünk a derekat szélesen körbeölelő szíj, ami alatt a szerényebb fenék is huncut ívben kacsint oldalra. Ha szélesebb a hátsó fertály, kevésbé érdemes deréktájon rátenni még egy lapáttal, hiszen, ha a tompor magától is kerek és ívelt, csak hagynod kell érvényesülni.

A popsibolond szeme garantáltan rátapad majd, hiszen az ő keze nem a markolni való cicit keresi, hanem a puhább idomok iránt vonzódik. Ha pedig a mosolygós almapopsit és a kisebb fokhagymahátsót sem takarja ruha, teljes valójában megmutatja magát a csókolni való háromszög, mely formától függetlenül minden női tompor fölött megtalálható, éppen ott, ahol a két gömb kezdődik.

A legszexibb méret

Hiába az evolúció, nem szabad elfelejteni, hogy ősidők óta az egyik legkedveltebb helyzet, amikor a pasi hátulról ragadja magához a nőt. Ekkor pedig nem árt, ha van mit simítani az éhes ujjakkal, és nem a hegyes csontozaton akad fenn a vágyakozó férfiember. A popsi tehát lehet bátran tapintható, hogy feszüljön a farmer alatt, de még éppen ne lehessen megtámasztani rajta egy söröskorsót. Elfér az az asztalon is, a fenéknek máshol a helye, valahol a kezek között. Hogy hátrafelé gömbölyödik, netán oldalra, az nem számít, csak ne a híres nullás méret mögött rejtőzzön, észrevétlenül.

Arra a méretre szavazunk tehát, ami a rendelkezésre álló helyet optimálisan használja ki, és sem azon a kritikus részen, ahol a nadrág véget ér, sem valahol a zsebek szigorú varrása mentén nem kívánkozik ki a kellőképpen pasivadítóra szabott farmer határvonalai mögül. Ha nem bírja a nadrág szorítását, tessék a popsit más ruhába bújtatni, de a feszesítő gyakorlatoknak sem vagyunk ellene. Bizony, a konditermekben férfi számára nincs ösztönzőbb hely, mint az eszményi popsira gyúró hölgyek futópadja mögötti panorámás ficak.

Mi a helyzet a narancsbőrrel?

Ami azokat a kis redőcskéket illeti, kár lenne a kerekded, de kicsit narancsbőrös popsit feláldozni a makulátlan, de kevésbé telt feszesség oltárán. Elsősorban a forma számít, ha pedig a tompor nem lapos és lógós, némi egyenetlenséget megbocsátunk. Sőt, az igazság az, hogy a legtöbb pasi észre sem veszi az enyhe narancsbőrt, ami a nőknek már kritikus számba megy.

Természetesen a gömbölyű, de simára dolgozott fenék ellen nincs semmi kifogásunk, amíg nem olyan kőszikla a markunkban lévő hölgy hátsó fele, hogy a simogatásra hajló kéz is visszapattan róla. Némi bőrhibát tehát nem kell szégyellni, hiszen a nő nem kockás hassal és atletikus idomokkal a legvonzóbb, hanem akkor, ha tapintani lehet a buja íveket. A kerek popsit az ágyban se szégyelld, hiszen a feszes nadrágba bújtatott fenéknél csak az ellenállhatatlanabb, amikor az apró bugyi sem takarja.

Ezt is szeretjük