Az emberek szerint túl dögös a fiatal nőhöz a férje - Egészen elképesztő, hogy ezért bántják a párt

A 29 éves Hazel McBride-ot egyesek nem tartják elég jó nőnek a férjéhez. Szerencsére őt egyáltalán nem zavarják a bántó, érthetetlen megjegyzések.

par cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú, de sokan még mindig a külsejük és a saját véleményük, értékeik alapján ítélnek el másokat. A mai napig gyakori jelenség, hogy egy párt látva az emberek azt mondják, hogy biztosan nem az igaz szerelem tartja őket össze, mert az egyikük sokkal jobban néz ki a másiknál. És általában ebben az esetben is a nők kapják a kritikákat.

Az elmúlt években több olyan eset is nagy visszhangot kapott, amikor egy nőt azért bántottak, mert úgy gondolták, túl duci, vagy nem elég szexi a férjéhez. Tavaly például egy molett feleség akadt ki videóban, mert állandóan olyan megjegyzéseket kapott, hogy izmos, jóképű párja túl jó pasi hozzá, és biztosan nem szereti őszintén. Ő akkor egy zseniális videóban tette helyre a kommentelőket, és most egy másik fiatal nő is kiállt magáért.

Túl dögösnek tartják a férjét a fiatal nőhöz

A 29 éves Hazel McBride rendszeresen posztol közös képeket férjével, a cuki fotókon viszont néhányan nem azt látták, hogy milyen aranyos pár, vagy hogy mennyire szeretik egymást, hanem azt, hogy a megjelenésük alapján nem passzolnak össze. Sokan tettek már arra megjegyzéseket, hogy „túlságosan átlagos” a külseje férjéhez képest. 

@hazelmcbrideauthor Replying to @agknbnnnnn the real question is how did he get me? #awinisawin #winisawin #hothusband #couplesoftiktok ♬ A WIN IS A WIN - Clifford Taylor IV

Hazel viszont szerencsére egyáltalán nem engedi, hogy ezek a kommentek elbizonytalanítsák. Gyakran viccelődik azzal, hogy férje szerinte is sokkal jobban néz ki nála, és több videójában is humorral közelítette meg a dolgot. Írt már például olyat, hogy férje annyira jó pasi, hogy ő tízpontosból csak négyesnek tűnik mellette, egy másik videóját pedig a következő szöveggel osztotta meg:

„Mikor fogunk látni elképesztően dögös férfiakat átlagos külsejű nőkkel?” - mondja, majd mosolyogva a párjára néz. És bár Hazel humorral közelíti meg az egész jelenséget, valójában nagyon fontos üzenete van a videóinak. Elárulta, mindezek ellenére ő biztosnak érzi a kapcsolatukat, és nem kételkedik férje érzéseiben.

@hazelmcbrideauthor I wanted to stitch the original video but it wasn't allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple ♬ original sound - Emily Bonani

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Posztjaival pedig felhívja a figyelmet arra, hogy egyáltalán nem szabad mások negatív véleményével foglalkozni. A szépség mindenki számára mást jelent, a szépségideál és a társadalmi elvárások pedig nem határoznak meg egy kapcsolatot. Egy ember értéke egyáltalán nem a külsejétől függ - és a videóra reagálva ezt jó néhány kommentelő is megerősítette. Voltak, akik azt írták, ők sehol nem látnak átlagos nőt, csak két vonzó embert, míg mások azt hangsúlyozták, hogy nem szabadna ilyeneket mondania magáról.

@hazelmcbrideauthor When a kiss in a club turns into a marriage, house and a dog 💙 #everlastinglove #birkinbag #newlyweds #happyanniversary ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

A pár egyébként több mint hat éve ismerkedett meg Tenerifén, tavaly házasodtak össze, és boldogan élnek Amsterdamban kutyusukkal, Whiskey-vel. Hazel szerzőként tevékenykedik, és a tervek szerint coachként dolgozik majd később.

Durva kommenteket kapott a duci nő izmos párja miatt

A testpozitív influencer, Alicia Mccarvell nemrég egy férjével közös videót töltött fel a netre, ám egyáltalán nem olyan kommenteket kapott a felvételre, amilyenekre számított volna. Bár akadtak bőven, akik dicsérték a szerelmespárt, sokan arra tettek gonosz megjegyzéseket, hogy hogy lehet az, hogy a duci nőnek egy izmos férfi a párja.

Ezt is szeretjük