5 szexgyilkos mondat, amit soha ne mondj a nőnek
Ha szeretnéd barátnődet sokáig magad mellett tudni, akkor néhány tipikus férfidumát jobb, ha elfelejtesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem lehet elégszer elmondani, hogy egy nő életében milyen fontos szerepet játszanak a szavak. Vannak mondatok, amelyek egy életre odaköthetnek bennünket valaki mellé, és bizony akadnak olyanok is szép számmal, melyek hallatán kiráz minket a hideg, és annyira megbántódunk, hogy nem tudjuk elfelejteni.

A volt csajomra emlékeztetsz

Nem mondhatod komolyan! Ez a legdurvább tabu, amit soha nem szabad egy nőnek mondani, ha nem akarod végignézni, ahogy fogja magát, és tíz centis cipősarkán villámgyorsan kilibben a kávézó ajtaján, csupán egy halvány parfümfelhőt hagyva maga után. Senki nem szereti az összehasonlítást, még akkor sem, ha pontosan tudja, hogy ő is barna, szőke vagy vörös, mint az elődje, hiszen ez a típusod.

Ha pedig így van, akkor azon se csodálkozz, ha ugyanazért balhézik, mint az ex. Mindenki kiborul bizonyos dolgokon, és vannak bizonyos dolgok, amiken minden borul. Ő is, te is.

Pont olyan az alakod, mint Jennifer Lopeznek!

Bár a férfiak szerint a művésznő szexi, számunkra inkább a méretes hátsó és a kis mell két lábon járó hirdetménye. Egyetlen nőt sem lehet meggyőzni ennek ellenkezőjéről. A fenékre tett megjegyzéseket pedig még áttételesen is rossz hallani, ez ugyanis a génekbe van kódolva, és nincs nő, aki erről másként vélekedne. Egyébként is, bármilyen fenékre tett megjegyzés ingoványos talaj, tehát tessék csak szépeket mondani és csodálni.

Milyen aranyos kutyatekinteted van!

Ez tuti melléfogás. Ha nem gondolod komolyan, akkor nagyon rossz a humorod, ha pedig komolyan gondolod, akkor nem vagy valami járatos abban, hogy mit szabad mondani egy nőnek.

Vagy kedvesed netán egy játékos tacskóra hasonlít a szomszéd parkból? Talán a vacsorát is műanyag tálban teszed elé? Nem éppen a legjobb módja a kedveskedésnek a különböző állatokhoz való hasonlítgatás. Nem jó ötlet még a maci és a hörcsög sem, bár a párduc, a tigris és egyéb macskafajták maradhatnak.

Nem járunk

Már egy éve, hogy először hazakísérted, azóta pedig minden nap találkoztok, kivéve, ha nagy a hajtás a munkahelyen. Ha ez nem járás, akkor mi? Ismeri a barátaidat, a kedvenc zenéidet kívülről fújja, az ingedet mindig ő vasalja. Lehet, hogy nem akarsz elköteleződni, és szabad művészlélek vagy, de mivel 320 napja fogkeféd van nála, és hagyod, hogy mosson rád, talán tisztában lehetnél vele, hogy ez a mondat nem hagyhatja el a szádat.

Túl korán kerültél magas pozícióba

Ez így van, ha valaki keményen megdolgozik érte. Tanul, túlórázik, stresszel, belebetegszik, majd újra nekivág.

Miért nem vagy inkább büszke arra, hogy egy sikeres nő áll melletted? Ne az irigység beszéljen belőled: elviselhetetlenek azok a pasik, akik magukba roskadnak a kisebbségi komplexustól, ha párjuk többet keres náluk.

Ezt is szeretjük