18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ilyen is lehet a meztelen test - Különleges fotókon mutatta meg őket a művész
A női és férfi test együttese gyönyörű összképet eredményez.

cover-ok

Aaron Ansarov 2007-ben vonult vissza a haditengerészettől, ahol katonai fotósként tevékenykedett, majd úgy döntött, saját stúdiót hoz létre különleges, szemet gyönyörködtető installációi számára.

A dél-floridai művész különleges és nem mindennapi módon kívánta bemutatni alkotását, ahogy azt még ezelőtt nemigen láthattuk.

Gyönyörű fotókon az emberi meztelen test

A fotós egyik ilyen installációjában különleges módon szerette volna megörökíteni a női és férfi kapcsolatot, valamint az emberi test sokszínűségét, amihez rengeteg festéket használt fel. A modelleket - akik között nők, férfiak és gyerekek egyaránt szerepelnek - tetőtől talpig leöntötte a színes folyadékkal, a végeredmény pedig igazán művészi és szemet gyönyörködtető lett.

Borító-és ajánlóképek: instagram.com/ansarovstudios

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük